ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600

    Είναι ίσως το μοναδικό βιβλίο βιωματικής ανάλυσης που έχει γραφτεί για την ανθρωπότητα για να καλύψει και να απαντήσει όλα τα κενά και τα ερωτήματα για την δημιουργία του κόσμου όπου βιώσαν οι προγόνοι μας, βιώνουμε εμείς, θα βιώσουν οι απογόνοι μας, αλλά και κάθε υλικό ή άυλο, ορατό ή αόρατο δημιούργημα μας.
 
Η αναγνώριση του Κόσμου 600

Η αναγνώριση του Κόσμου 600, μέσα από την αποδειχτική διεργασία μελετώντας τα κείμενα, τα γραπτά, τις αναλύσεις, μας οδηγεί πλέον, σε ένα κρυμμένο μονοπάτι, χαμένο μέσα στους αιώνες, αληθινής ανέλιξης και θέωσης. Ανακαλύπτοντας την πραγματική του θέση ο Έλλην ανθρώπος μέσα στον δημιουργημένο για εκείνον, κόσμο, άφθονα και άχρονα. Διαπιστώνοντας πάντα ότι ήταν, είναι, και θα είναι το κόσμημα των κόσμων.
Ταυτόχρονα με κάθε απάντηση γεννιούνται καινούρια ερωτήματα, σε κάθε αναγνώστη, οδηγώντας τον σε βαθύτερες έννοιες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να αποτυπωθεί ο ανώτερος σκοπός αυτού του βιβλίου. Η αληθινή μύηση όλων, σε αυτόν τον αθάνατο, τέλειο, ελλάνιο, αληθινό Κόσμο 600.
Όλες οι αναλύσεις που παρουσιάζονται στον εν λόγω κείμενο είναι καθαρά βιωματικές, του ανθρώπου που τις αποτυπώνει. Αγγίζοντας και φωτίζοντας και το πιο σκοτεινό σημείο του κόσμου μας αυτού, γίνεται το φωτεινό ηγετικό παράδειγμα των δυνατοτήτων που έχουν απλόχερα όλοι οι άνθρωποι μέσα στο δικό τους δημιουργημένο περιβάλλον. Προσκαλώντας τον κάθε έναν αναγνώστη ξεχωριστά να προχωρήσει σε λεωφόρους, σκέψεις, ικανότητες, αντιλήψεις, ήδη μεγαλοπρεπώς ανοιγμένες και φωτισμένες, μέσα από το άπλετο φως αυτού.
 
 


Ο Δημιουργός του

    Ο «Κόσμος 600» είναι ένα βιβλίο γραμμένο κάτω από συνθήκες ομηρίας του ίδιου του δημιουργού του. Δεν είναι ένα βιβλίο αφήγησης, αλλά ένα βιβλίο μύησης και αναγνώρισης της αλήθειας, με αρετή γειωμένο και χαραγμένο, ανυψώνοντας πάντα την ίδια την δημιουργική ύπαρξη του ανθρώπου, την αρχή των πάντων. Αναδεικνύοντας μέσα από την ιδιότητα της ομηρίας αυτής το απεριόριστο μεγαλείο του δημιουργού του. Δίνοντας μας άλλο ένα στοιχείο για την απόλυτη λαμπρότητα της θέσης του ανθρώπου στην υδάτινη δημιουργία, για την αέναη, αδιάκοπη, ανεμπόδιστη αποστολή ανέλιξης του ίδιου του εαυτού του σε όλα τα αναπόσπαστα μέρη του σώματος και της ψυχής του, πάντα μαζί με όλα και για όλα τα δημιουργήματα.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698 www.kosmotheasi.com
 
    
                                                   ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
600 ΔΙΣ ΩΣ “ΔΑΝΕΙΑ” ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2020 – ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ 
ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.


1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- 
Ε.ΣΥ."
=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/
=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
=======================
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην 
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .
=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:

http://e-sy.gr/grafia-e-si/ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια