ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ: ΦΟΡΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

 

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΟΜΩΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ Η ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ – ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΕΚ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΩΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ‘’ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ.

ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: tzintzioss@gmail.com – 697 7600 939


ΠΗΓΗ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια