ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΕΡΙ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

ΣΤΙΣ 27/2/2021 Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ... ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ». ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΝ 1/3/2021 ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 1/7/2021 ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 15/3/2021.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΛΗΦΘΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ 315/27-12-1945, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΛΗΘΩΡΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ. 

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Κ.Τ. ΣΕ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΧΩΡΙΣ ΤΑΚΤΗ ΛΗΞΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟΜΕΡΙΔΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑΕΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ. ΕΝΩ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, Η Ε.ΣΥ. ΘΑ ΔΙΑΝΕΙΜΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΓΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (6199/04-09-2015). ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΙΛΛΕΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
https://as-esyacheronta.blogspot.com/2021/03/blog-post_0.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια