ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Ο ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Ο ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΦΤΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΗ, ΤΟ ΕΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΤΟ ΕΞΑΙΣΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ, ΤΗ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟ, ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ, ΑΛΛΑ ΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε., ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ, ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. Η « ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ, ΣΕ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΕΝΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΤΕΛΟΣ, ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ.


https://youtu.be/cVxszYPluI4

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

5.0 ΓΕΩΡΓΙΑ/ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ/ ΑΛΙΕΙΑ / ΠΑΡΑΓΩΓΑ

 

5.1.    Η Ελλήνων Συνέλευσις δίνει τεράστια βάση στην ανάπτυξη όλων των πρωτογενών παραγωγικών πηγών. Η γεωργία θα αναπτυχθεί με τον πιο δυνατό τρόπο. Θα καθιερωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια η καλλιέργεια μόνο με παραδοσιακούς Ελληνικούς σπόρους.

5.2.    Θα αναπτυχθεί με πρόγραμμα ώστε το 60 % της γεωργικής παραγωγής να καθιστά αυτάρκη την χώρα μας από τα γεωργικά προϊόντα. Θα γίνει αναγνώριση όλων των φυτών της ελληνικής χλωρίδας καθώς και των παραγώγων τους, πχ ελαίων για θεραπευτικούς και για καλλωπιστικούς σκοπούς .

5.3.    Θα επανακτηθεί και συμπληρωθεί εκ νέου το ταμείο των ελληνικών σπόρων.

5.4.    Θα γίνει έλεγχος της τροφικής αλυσίδας και θα απαγορευθούν όλοι οι «GM» γενετικά τροποποιημένοι σπόροι και τα παράγωγα αυτών.

5.5.    Η Πολιτεία θα αναλάβει να διασφαλίσει τους πολίτες με τρόφιμα απαλλαγμένα από «GM» γενετικά τροποποιημένους σπόρους, θα προσφέρει εξελιγμένες μεθόδους ανάπτυξης που θα βασίζονται στις τεχνικές καλλιέργειας που ακολουθούν τις αρχέγονες αρχές όπως διατυπώνονται στη μητέρα φύση, και το πότισμα θα γίνεται μόνο με καθαρό νερό απαλλαγμένο από δηλητήρια, τοξίνες όπως φθόριο κτλ,

5.6.    Θα δημιουργηθεί μηχανισμός υποστήριξης για όλες τις μονάδες γεωργικής και ζωικής παραγωγής, μέσω προηγμένων τεχνολογιών που θα είναι εναντίον των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και υβριδίων, με την λήψη ταυτόχρονα υποχρεωτικών εφαρμοστικών μέτρων για καλλιέργειες με τους φυσικούς τοπικούς σπόρους που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία, έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει ξανά ένα οργανικό πρότυπο φυσικής ανάπτυξης και οτιδήποτε καλλιεργείται στον Ελληνικό χώρο να είναι πραγματικά βιολογικό.

5.7.    Η λίπανση θα γίνεται μόνο με βιολογικά λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά που θα παράγονται στην ελληνική επικράτεια.

5.8.    Θα αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η βιομηχανική μεταποίηση των γεωργικών προϊόντων στα οποία μόνο θα επιτρέπεται η εξαγωγή. Σο ίδιο βάρος θα δοθεί και στην κτηνοτροφία.

5.9.    Θα σχεδιαστεί κατάλληλα η σχέση παραγωγής, μεταφοράς, αποθήκευσης, συντήρησης, διάθεσης στην τοπική αγορά και των εξαγωγών ούτως ώστε να αποκτηθεί αμεσότητα μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή και να αναπτυχθεί υγιής ανταγωνισμός.

5.10. Θα υπάρχει αυστηρή εποπτεία για την τήρηση των προδιαγραφών.

5.11. Θα δοθεί προώθηση ώστε το 80 % των προϊόντων της κτηνοτροφίας να καλύπτει την εγχώρια κατανάλωση.

5.12. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή οικολογικών ζωοτροφών.

5.13. Θα δοθεί βάση στην αναπαραγωγή των ζώων της Ελληνικής πανίδας.

5.14. Η ανάπτυξη τους θα γίνεται μόνο σε φυσικό περιβάλλον και θα απαγορεύεται κάθε αυξητικό, διατροφικό συμπλήρωμα, ορμόνες κτλ.

5.15. Είμαστε η χώρα των υδάτων είναι φυσιολογικό να υπάρχει υδατοκαλλιέργεια όλων των ειδών.

5.16. Θα δοθεί βαρύτητα στις υδατοκαλλιέργειες ιχθύων, οστράκων και μαλακίων και ότι παράγεται ως τελικό προϊόν της μητέρας φύσης.

5.17. Η Πολιτεία είναι έτοιμη να παράσχει κάθε στήριξη για την επίτευξη των ανωτέρω με την δική της ή όχι συμμετοχή στην υλοποίηση τους.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

https://isandros.blogspot.com/2021/07/artemissorras-artemissorras_26.html


#βίντεο #εκπομπη #συνεντευξη #ειδήσεις #επικαιρότητα #πολιτική #οικονομία #ελλαδα #ελληνωνσυνελευσις #ελλήνωνσυνεύλευσις #ελληνων_συνελευσις #artemissorras #artemis_sorras #αρτέμηςσώρρας #αρτέμηςσώρρας #υποψηφιοιβουλευτες #υποψήφιοιβουλευτές


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια