ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Γιατί η Εθνική Τράπεζα όταν ''αιμορραγούσε'' οικονομικά και ζητούσε την βοήθεια των Ελλήνων, απέρριψε πρόταση 1.171.000.000 δις;ΠΡΟΣΦΟΡΑ Α.Σ. ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ E.T.E.

ΟΤΑΝ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ 2013 ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ <<ΣΩΘΕΙ>> ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ 1.171.000.000 ΔΙΣ!!! 

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ:
  • ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
  • ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ
  • ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ 
  • ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΟΣΟΥ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΥΨΟΥΣ 9.750.000.000 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΙΣ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΣ 272.960.373 ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΌΤΡΥΝΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ “ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ” ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ 1.171.000.000 ΔΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ (272.960,373) ΝΕΩΝ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΩΝ , ΑΥΛΩΝ, ΚΟΙΝΩΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΨΗΦΟΥ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΙΣΘΕΙΣΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΩΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΧΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ.

ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΔΕΚΤΗ.

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ 13η ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2013 Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ «…επετεύχθη η εκ του νόμου προβλεπόμενη ελάχιστη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, συγκεντρώνοντας σε μετρητά από υφιστάμενους επενδυτές ποσοστό πάνω από 10 % του συνολικού ποσού της αύξησης και δεν θα προβεί σε έκδοση και διάθεση υπό αίρεση μετατρέψιμων ομολογιών…»

ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ “ΔΙΑ ΜΑΓΕΊΑΣ”, ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ, ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ!

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ.

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!!!!

ΑΡΑ, ΑΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΡΟΛΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ!!!!!

ΕΝΟΧΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΙΩΝΩΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ!!!!

ΠΗΓΗ:https://www.artemis-sorras.gr/node/163

https://aikaterinidimitriou.blogspot.com/2021/03/1171000000.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια