ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΖΑΛΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ 850 ΔΙΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.... ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;


         


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 850 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ.


ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ <<ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ>>, ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ,  ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΙΛΙΓΓΙΩΔΗΣ ΠΟΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ.... ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. 


ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΦΩΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΕΛ. 22-23, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ. Ο ΛΟΓΟΣ; ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ. 

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥΜΑΖΙ ΜΕ  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ. 

ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES &

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :6934141042


https://aikaterinidimitriou.blogspot.com/2021/03/850.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια