ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

 Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΙΑΚΩΒΟΥ, ΤΗΣ 2 – 6 – 2021, ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ». 

Ο ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΣΤΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ. ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΟΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ. 

ΑΝΕΛΥΣΕ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΑΥΤΩΝ. ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ», ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΥΡΙΩΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ, ΧΟΡΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ. ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ. 

ΑΛΛΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ Η ΠΡΑΞΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΝΑΛΟΓΗ. ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ, Ο ΕΝΕΡΓΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΑΦΘΟΝΙΑ, ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΡΑΙΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.


https://youtu.be/MEVletHrjjE

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

13.0 ΥΓΕΙΑ

 Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

 

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΠΗΓΗ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια