ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Φωτιές: Πριν λίγους μήνες ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης έλεγε πως έχει γίνει καταπληκτική δουλειά φέτος

Φωτιές: Πριν λίγους μήνες ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης έλεγε πως έχει γίνει καταπληκτική δουλειά φέτος 

Πριν λίγους μήνες ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης έλεγε πως έχει γίνει καταπληκτική δουλειά φέτος - Όταν μπήκαμε στην αντιπυρική περίοδο

Φωτιές: Πριν λίγους μήνες ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης έλεγε πως έχει γίνει καταπληκτική δουλειά φέτος – Όταν μπήκαμε στην αντιπυρική περίοδο

Η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με δεκάδες τεράστια καταστροφικά πύρινα μέτωπα ενώ η οργή του κόσμου για τον κυβερνητικό σχεδιασμό αντιμετώπισης των πυρκαγιών φουντώνει.

Πριν από λίγους μήνες όμως, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μαζί με τον αρμόδιο υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά, έδιναν συνέντευξη τύπου όπου χαρακτήριζαν το νέο κυβερνητικό σχεδιασμό για την αντιπυρική προστασία του 2021 ως «καταπληκτικό».

«Έχει γίνει μία καταπληκτική, πρότυπη θα έλεγα δουλειά, όσον αφορά την αντίληψη και την κατανόηση του προβλήματος της πυροπροστασίας στην χώρα μας», σημείωνε πριν από μερικούς μήνες ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Έχουμε πλέον μία νέα προσέγγιση θα έλεγα, με επίκεντρο την πρόληψη, την ετοιμότητα και την προσπάθεια να παρέμβουμε πριν εκδηλωθεί το κακό», ανέφερε τότε.

«Σκοπός όλων μας είναι στο μέτρο του δυνατού η αποτροπή του κινδύνου και όχι η εκ των υστέρων μεμψιμοιρία για το τι θα μπορούσε να έχει γίνει», τόνιζε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Τώρα τι από αυτά είδαμε στις φωτιές αυτό είναι ένα άλλο πράγμα. Που θα συζητηθεί μόλις περάσουν οι τραγικές αυτές ώρες.


https://aristokleitos.blogspot.com/2021/08/blog-post_10.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια