ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ «GOLDEN AXIS Ή GA» Ή «ΧΡΥΣΟΣ AΞΟΝΑΣ

 

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ «GOLDEN AXIS GA» Η «ΧΡΥΣΟΣ ΑΞΟΝΑΣ», ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ (ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ ΤΗΣ 26ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1933)

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΣΙΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΑΦΡΙΚΗ, ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ, ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΑΞΟΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο VLADIMIR VASILIEVICH MERKULOV

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΚΕΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΑΞΟΝΑ».Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΑΞΟΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ PREBO.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΑΞΟΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΑΞΟΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΑΞΟΝΑ ΑΠΟΛΑΒΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΥΛΙΑΣ.

ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΑΞΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1 ΜΕΤΡΟ (Ή ΜΕΡΑ) ΤΟ ΟΠΟΙΟΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 100 ΝΤΟΜΕΡ.  

ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΧΕΙ: – ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ – AU 999.9- ΒΑΡΟΣ – 31,1 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΧΡΥΣΟΥ- ΑΞΙΑ – 3000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΑΞΟΝΑ ΕΙΝΑΙ:789 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ($ 2.367.000.000.000.000 USAΔΥΟ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΕΞΗΝΤΑ ΕΦΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ).Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΑΞΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΠΟΛΙΤΕΙΑ) ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΑΞΟΝΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΜΒΛΗΜΑ, Η ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΑΞΟΝΑ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΑΞΟΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΑΞΟΝΑ.ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΑΞΟΝΑ. Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ (ΕΣΣΔ) ΕΙΝΑΙ Ο  Ι. Ν. SHEVCHUK ( Ι.Ν. ΣΕΒΤΣΟΥΚ).Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΑΞΟΝΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΑΞΟΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΗΧΗΤΙΚΟ.

https://mazis-ioannis.blogspot.com/2021/08/golden-axis-ga-a.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια