ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ UNHCR


ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ … ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ … ΑΥΤΗΝ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ … ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” … ΕΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ …

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ UNHCR

 ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ UNHCR[/caption]

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ ΕΓΙΝΕ… ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ;;; ΜΕΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ … ΑΠΟ 1ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 …

… ΠΟΣΟΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ;;; ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ;;; …

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ … ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ … ΑΥΤΗΝ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ … ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ … ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” … ΑΥΤΗΝ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ !!!

Οικονομική Ενίσχυση Με Μετρητά Στην Ελλάδα

https://help.unhcr.org/greece/el/h-ζωή στην Ελλάδα/οικονομική-ενίσχυση-με-μετρητά-στην-Ελλάδα-

1. Πληροφορίες σχετικά με την πληρωμή που λάβατε

  1. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, το πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας της Ύπατης Αρμοστείας θα ολοκληρωθεί στο τέλος του Σεπτεμβρίου 2021. Τα χρήματα που λάβατε στην κάρτα σας είναι η τελευταία πληρωμή εκ μέρους της Ύπατης Αρμοστείας. Από τον Οκτωβρίου 2021, οι ελληνικές αρχές θα είναι υπεύθυνες για την παροχή βοήθειας σε αιτούντες άσυλο για την κάλυψη των βασικών τους αναγκών.
  1. Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου εξέδωσε μια απόφαση (Υπουργική Απόφαση 115202/26.07.2021) σύμφωνα με την οποία τα ποσά του οικονομικού βοηθήματος αλλάζουν ως εξής:
Όταν παρέχεται σίτιση
Μέγεθος οικογένειας  Ποσό 
1 άτομο άνω των 18 ετών75 ευρώ
Ζευγάρι ή ένας γονέας με ένα παιδί135 ευρώ
Οικογένεια με τρία μέλη160 ευρώ
Οικογένεια με τέσσερα μέλη210 ευρώ
Όταν ΔΕΝ παρέχεται σίτιση
Μέγεθος οικογένειας  Ποσό
1 άτομο άνω των 18 ετών150 ευρώ
Ζευγάρι ή ένας γονέας με ένα παιδί270 ευρώ
Οικογένεια με τρία μέλη320 ευρώ
Οικογένεια με τέσσερα μέλη420 ευρώ

Οι ως άνω αλλαγές τέθηκαν σε ισχύ 26.07.2021. Για αυτό το λόγο το πόσο που λάβατε μπορεί να είναι μειωμένο συγκριτικά με παλαιότερες πληρωμές (αν η οικογένειά σας έχει δύο άτομα ή πάνω από 5).

  1. Δικαιούχοι διεθνούς προστασίας (αναγνωρισμένοι πρόσφυγες και δικαιούχοι επικουρικής προστασίας) που διαμένουν σε δομές που λειτουργούν υπό την ευθύνη του κράτους και θεωρήθηκαν από τις αρμόδιες κρατικές αρχές ότι πληρούν τα κριτήρια ευαλωτότητας σύμφωνα με την ως άνω Υπουργική Απόφαση έλαβαν το ποσό που αντιστοιχεί σε ένα μήνα (για τον Αύγουστο).
  1. Αιτούντες άσυλο που διαμένουν σε δομές που λειτουργούν υπό την ευθύνη του κράτους έλαβαν το ποσό που αντιστοιχεί σε δύο μήνες (για τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο). Για αυτό το λόγο η πληρωμή που υλοποιήθηκε τον Αύγουστο και καλύπτει τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο είναι η τελευταία εκ μέρους της Ύπατης Αρμοστείας, μέχρι να αναλάβει το πρόγραμμα η Κυβέρνηση.
  1. Αιτούντες άσυλο που δεν διαμένουν σε δομές που λειτουργούν υπό την ευθύνη του κράτους και για τους οποίους ζητήθηκε από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου να λάβουν το οικονομικό βοήθημα καθώς το αίτημα στέγασής τους εκκρεμεί ακόμα, έλαβαν πληρωμή για τον Ιούλιο αναδρομικά, για τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο, δηλαδή ποσό που αντιστοιχεί σε τρεις μήνες.
  1. Σας υπενθυμίζουμε ότι οι προπληρωμένες κάρτες της Ύπατης Αρμοστείας θα απενεργοποιηθούν στις 15 Σεπτεμβρίου 2021. Θα πρέπει να γίνει ανάληψη των χρημάτων που υπάρχουν στις κάρτες πριν τις 15 Σεπτεμβρίου 2021.
  2. …..

2. Ερωτήσεις και Απαντήσεις σχετικά με τον τερματισμό του προγράμματος οικονομικής βοήθειας ΕΣΤΙΑ της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (από 16 Ιουλίου 2021)

Q: Ολοκληρώνεται το πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας της Ύπατης Αρμοστείας;

A: Ναι, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, το πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας της Ύπατης Αρμοστείας θα ολοκληρωθεί στο τέλος του Σεπτεμβρίου 2021. Από την 1η Οκτωβρίου 2021, οι ελληνικές αρχές θα είναι υπεύθυνες για την παροχή βοήθειας σε αιτούντες άσυλο για την κάλυψη των βασικών τους αναγκών. 

Q: Μέχρι πότε θα λαμβάνω οικονομική βοήθεια από την Ύπατης Αρμοστεία;

A: Η τελευταία καταβολή από την Ύπατη Αρμοστεία θα γίνει στις αρχές του Αυγούστου και το ποσό θα καλύψει δύο μήνες, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Q: Οι κάρτες μετρητών της Ύπατης Αρμοστείας θα απενεργοποιηθούν;

A: Ναι, οι προπληρωμένες κάρτες της Ύπατης Αρμοστείας θα απενεργοποιηθούν στις 15 Σεπτεμβρίου 2021. Θα πρέπει να γίνει ανάληψη των χρημάτων που υπάρχουν στις κάρτες πριν τις 15 Σεπτεμβρίου 2021. Η Ύπατη Αρμοστεία θα στέλνει τακτικές υπενθυμίσεις με SMS στους κατόχους των καρτών σχετικά με την προθεσμία της απενεργοποίησης.

……

Q: Αν αντιμετωπίζω προβλήματα με την κάρτα μετρητών, τι πρέπει να κάνω;

A: Επικοινωνήστε με τη γραμμή βοήθειας για το οικονομικό βοήθημα. Παρακαλούμε δώστε προσοχή στο ότι οι προπληρωμένες κάρτες της Ύπατης Αρμοστείας θα απενεργοποιηθούν στις 15 Σεπτεμβρίου 2021 και θα πρέπει να κάνετε ανάληψη όλων των χρημάτων που τυχόν έχει η κάρτα πριν από αυτή την ημερομηνία.

Q: Έφτασα μόλις στην Ελλάδα ως αιτών άσυλο, πώς μπορώ να καταγραφώ για να λάβω χρηματική βοήθεια;

A: Αν διαμένετε σε επίσημη κρατική δομή φιλοξενίας, ο φορέας που διαχειρίζεται την δομή αυτή θα ενημερώσει την Ύπατη Αρμοστεία για την παρουσία σας εκεί. Τέτοιες δομές είναι οι ανοιχτές δομές υποδοχής, τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), το στεγαστικό πρόγραμμα ESTIA, καθώς και ξενώνες φιλοξενίας που συνεργάζονται με το Υπουργείο. Οι νέες εγγραφές για χρηματική βοήθεια θα σταματήσουν μετά τις 20 Ιουλίου 2021. Σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης, η οικονομική βοήθεια θα παρέχεται μόνο σε αιτούντες άσυλο που στεγάζονται στις ανωτέρω επίσημες δομές υποδοχής/φιλοξενίας αιτούντων άσυλο, οι οποίες είναι αναγνωρισμένες από τις ελληνικές αρχές. Αν επιθυμείτε να κάνετε αίτηση για στέγαση σε μια επίσημη δομή φιλοξενίας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες αίτησης, που θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://help.unhcr.org/greece/living-in-greece/access-to-cash-assistance/ (ενότητα 2).

Q: Διαμένω σε ανοιχτή δομή υποδοχής / φιλοξενίας. Ως πότε θα επισκέπτονται τις δομές οι εταίροι της Ύπατης Αρμοστείας στο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας;

A: Οι εταίροι της Ύπατης Αρμοστείας θα συνεχίσουν να επισκέπτονται τις δομές υποδοχής στην ενδοχώρα ως το τέλος Αυγούστου, για την παροχή τεχνικής υποστήριξης, ωστόσο από τις 20 Ιουλίου και μετά δεν θα γίνονται νέες εγγραφές ή έκδοση νέων καρτών. Θα είναι δυνατόν να αντικατασταθούν χαμένες κάρτες μετρητών, αλλά οι εταίροι της Ύπατης Αρμοστείας θα επισκεφθούν τις ανοικτές δομές φιλοξενίας μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε το πρόγραμμα, με το να ρωτήσετε στην δομή όπου διαμένετε, και παρακαλούμε κρατείστε τις κάρτες σας ασφαλείς.

Q: Τι πρέπει να κάνω για να συνεχίσω να λαμβάνω οικονομική βοήθεια μετά τον Οκτώβριο 2021;

A: Αμέσως όταν οι ελληνικές αρχές μοιραστούν με την Y.A. περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον μελλοντικό τρόπο της παροχής βοήθειας για την κάλυψη βασικών αναγκών, η Y.A. θα κοινοποιήσει ευρέως τις πληροφορίες αυτές.

…….

3. Ερωτήσεις και Απαντήσεις σχετικά με τη διακοπή της παροχής του οικονομικού βοηθήματος σε αιτούντες άσυλο που διαμένουν αυτόνομα (8 Ιουνίου 2021)

Ε: Είμαι αιτών άσυλο και διαμένω αυτόνομα (δεν διαμένω σε κάποια δομή φιλοξενίας), θα διακοπεί το οικονομικό βοήθημα που λαμβάνω; 

A: Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, από την 1η Ιουλίου 2021 το οικονομικό βοήθημα δε θα παρέχεται πλέον σε αιτούντες άσυλο που διαμένουν αυτόνομα. Ως εκ τούτου, η τελευταίας σας πληρωμή θα είναι για τον Ιούνιο 2021.

Ε: Δεν έχω τα μέσα να επιβιώσω χωρίς το οικονομικό βοήθημα που μου παρεχόταν, τι πρέπει να κάνω τώρα; 

A: Σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, το οικονομικό βοήθημα θα καταβάλλεται μόνο σε αιτούντες άσυλο οι οποίοι θα είναι εγγεγραμμένοι σε δομές φιλοξενίας για αιτούντες άσυλο αναγνωρισμένες από τις ελληνικές Αρχές. Αυτές είναι οι ανοιχτές δομές υποδοχής, τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, το στεγαστικό πρόγραμμα ESTIA, καθώς και ξενώνες φιλοξενίας που συνεργάζονται με το Υπουργείο. Μπορείτε να κάνετε αίτηση για στέγαση σε κάποιες από αυτές τις δομές φιλοξενίας. Αυτό απαιτεί να απευθυνθείτε σε κάποιο φορέα παραπομπής. Μόλις εγγραφείτε ως φιλοξενούμενος σε κάποια από τις δομές θα είστε επιλέξιμος/η και πάλι για το οικονομικό βοήθημα.

Ε: Μπορώ να εγγραφώ σε κάποια από τις δομές φιλοξενίας, να λαμβάνω το οικονομικό βοήθημα και να μην μένω εκεί;

A: Όχι. Θα πρέπει να μένετε στη δομή φιλοξενίας. Κάθε μήνα η δομή φιλοξενίας θα επιβεβαιώνει την παρουσία και μόνο μετά την επιβεβαίωση θα συνεχίσετε να λαμβάνετε το οικονομικό βοήθημα.

ΠΗΓΗ


ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

 

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ.

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ.

Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.

Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:

1.0.  ΠΟΣΟ  ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ  ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ  ($  600.000.000.000)  ΔΟΛΑΡΙΩΝ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.

1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),

1.2.  Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.

2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (Ε 2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

2.1.  ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS - GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS - Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

2.2.  ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:

  • Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με

ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ .

2.3.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION»,

World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία).

3.0.  ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ   ΤΗΣ   ΑΝΑΤΟΛΗΣ ,  ΕΝΑΝΤΙ  ΧΡΥΣΟΥ  ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ,  Σ ΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ   ΑΞΙΑΣ   ΠΕΝΤΕ  ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικό ομόλογο με υποχρέωση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Η δωρεά αυτή φορολογήθηκε ήδη από το Ελληνικό Δημόσιο με φόρο ύψους Είκοσι επτά Δις. Ευρώ και το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τα εισπράξουν.

3.1.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Δ.Ο.Υ. Πατρών, Ελληνικό Κοινοβούλιο, Υπ. Οικονομικών, Πρεσβεία Γαλλίας, Ελληνικό Χρηματιστήριο, Ελληνικά Δικαστήρια.

( * )   ΑΡΤΕΜΗΣ    ΣΩΡΡΑΣ  , διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο σημαντικών χρηματοοικονομικών εργαλειών, στο οποίο κάποια είναι ιδιοκτήτης και κάποια είναι νόμιμος δικαιούχος – διαχειριστής. Η διαχείριση αυτή προκύπτει από Ανέκκλητα πληρεξούσια, Αορίστου χρόνου, με Μεταθανάτια ισχύ και Κληρονομικό Δικαίωμα. Είναι ο μόνος δικαιούχος, μόνος αποφασίζων και μόνος υπογράφων. Όλες οι προτάσεις έχουν κατατεθεί ως φυσικό πρόσωπο ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για όλες τις πράξεις, ενέργειες, συμβάσεις κ.ο.κ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ , ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ " θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:

Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΒΟΥΛΗ

1.0     Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου

2.0     Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,

3.0     Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων

  • ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

 1.0  Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΒΟΥΛΗ

1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

 

1.2.1.     Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ' αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.

1.2.2.     Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.

1.2.3.      Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις (πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής),

1.2.4.      Επιτροπή ελέγχου για όλα τα Δημόσια Ασφαλιστικά ταμεία και όλων των άλλων ταμείων άμεσα ή έμμεσα σχετικών με αυτά, φανερών ή μυστικών, χωρίς να είναι περιοριστικό στα προαναφερθέντα, για τους ισολογισμούς, τις συμβάσεις, διαχείριση, παράπλευρες πράξεις με χρήση των κεφαλαίων κ.ο.κ.

1.2.5.      Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, λειτουργία, εγγυήσεις και βάρη, ,διαχείριση των κεφαλαίων και επενδύσεις που έγιναν απ' αυτά, συγχωνεύσεις, κεφαλαιοποιήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, η μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100 % της δομής, περιουσιακό χαρτοφυλάκιο, χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, λειτουργία και συμβάσεις με δανειολήπτες.

1.2.6.      Έλεγχος για την λειτουργία, επενδύσεις, αξιολογήσεις, ενέργειες κτλ του Τ.Χ.Σ. , του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και όλων των άλλων (τοπικών

  • εξωτερικών) ταμείων και φορέων που συστάθηκαν και που διαχειρίστηκαν Ελληνική Δημόσια περιουσία και όλων των σχετικών των εμπλεκομένων με αυτά.

1.2.7.      Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεων, περιουσιακών στοιχείων, έλεγχος ταμείων, δομή μισθολογίων, κτλ όλων των Περιφερειακών γραφείων, Νομαρχείων και Δήμων.

1.2.8.   Έλεγχος των εξοπλιστικών ταμείων και των ταμείων μυστικών κονδυλίων.

 

ΙΙ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ & ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ  ΣΩΜΑ

1.0. Επιτροπή συγκρότησης Ειδικού δικαστηρίου που καλείται να αποδώσει άμεσα δικαιοσύνη στα αποτελέσματα των Επιτροπών ελέγχου επί όλων των σημαντικών θεμάτων της Πολιτείας και θα επιβάλλει τις ανάλογες ποινές που θα αποφασιστεί. Η Επιτροπή Συγκρότησης έχει χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών από την κατάθεση των νομοσχεδίων για την σύσταση του Ειδικού Δικαστηρίου.

2.0.  Επιτροπή ελέγχου για το Δικαστικό Σώμα:

2.1. Επιτροπή ελέγχου όλων των Δικαστικών λειτουργών για τη μέχρι τώρα δράση και λειτουργία τους.

2.2. Εντατικά σεμινάρια για την εμπέδωση του ρόλου του Δικαστικού λειτουργού.

2.3. Εντατικά σεμινάρια για εφαρμογή της διορθωτικής, της διανεμητικής και της εθιμικής δικαιοσύνης.

3.0. Το Πειθαρχικό Σώμα, είναι ανεξάρτητο σώμα για να μπορεί αμερόληπτα να διενεργεί ελέγχους, γνωματεύσεις, να επιμελείται θέματα που άπτονται της δικαιοσύνης.

4.0. Οι επιτροπές πειθαρχικού θα εποπτεύσουν και θα συντονίσουν με κάθε διαφάνεια όλες τις πράξεις και σε κοινή δημόσια θέα.

5.0. Επιτροπή Δικαίου, η οποία θα ενεργεί αυτόνομα και θα εποπτεύει τη λειτουργία ολόκληρης της διακυβέρνησης.

6.0. Οι Επιτροπές θα απαρτίζονται από ανεξάρτητους νομικούς συμβούλους, δικαστικούς, εισαγγελείς, επόπτες, οικονομολόγους κ.α. καθώς και θα μπορούν να συμβουλεύονται οιονδήποτε κρίνουν αναγκαίο για τη διεκπεραίωση της πράξης.

7.0. Αφού περατωθεί η έρευνα των εμπειρογνωμόνων όπως πιο πάνω περιγράφεται και σημειωθούν αξιόποινα παραπτώματα από τα εμπλεκόμενα μέρη, δηλ. από τους ασκούντες δημόσιο αξίωμα (ακόμα και για τους μη εν ενεργεία ) καθώς και οι σχετικοί σύμβουλοι πάσης μορφής, κράτη, τράπεζες κ.ο.κ., οι επιτροπές πειθαρχικού θα αναλάβουν να συντάξουν την ανάλογη δικογραφία, θα συντονίσουν, εκτελέσουν καθώς και θα εποπτεύσουν τη διαδικασία εκδίκασης από το Ειδικό Δικαστικό σώμα και θα εποπτεύσουν την υλοποίηση των αποφάσεων εντός χρονικού πλαισίου που θα τεθεί στην πορεία.

8.0. Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις του ειδικού δικαστηρίου θα είναι άμεσα εκτελεστέες.

 

ΠΗΓΗ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES &

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ε.ΣΥ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ:2665300856


         

 

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια