ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ!!!


ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ (ΠΡΟΕΔΡΟ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ)
O ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟ ΟΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ  ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΦΩΣ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΔΟΥΛΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.

ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ (ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΔΔΗΧ 23Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ) ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ 28Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΨΕΥΔΗ 'Η ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ...

ΠΗΓΗ:

https://www.artemis-sorras.gr/taxonomy/term/1/o-artemis-sorras-stis-30-noembrioy-toy-2012-gnostopoiei-ston-proedro-kai-ston


 ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 


ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ «ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ» ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΩΤΑ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΗΡΘΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΣΥΣΣΩΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ  ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

ΠΗΓΗ:

https://www.artemis-sorras.gr/600 

https://aikaterinidimitriou.blogspot.com/2021/03/30-2012-600.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια