ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΒΟΥΛΗ ‘’ΕΞΑΓΕΙ’’ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.
ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.
ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΠΕΝΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ‘’ΧΑΡΙΣΜΑ’’ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.
Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ninadimitriou2019@gmail.com – 693 4141 042https://diophani.blogspot.com/2021/07/blog-post_20.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια