ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΕΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ,ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ, ΠΑΡΕΚΑΜΨΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΣΕ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ.
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΝΕΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΜΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ.
ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΥΠΗΚΟΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΥΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ , ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: pashalidisdimitris1234@gmail.com – 698 589 9126https://diophani.blogspot.com/2021/07/blog-post_48.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια