ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

 Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΧΟΥΣΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΩΣ ΔΙΟΔΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Η ΤΕΧΝΗ ΔΕΝ ΜΟΡΦΟΠΟΙΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΚΥΡΟΣ ΣΤΙΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΤΕΧΝΕΣ» ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΩΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΄΄ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ , ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ , ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ninadimitriou2019@gmail.com – 693 4141 042https://diophani.blogspot.com/2021/07/blog-post_2.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια