ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ

 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 1821 ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, ΕΙΧΕ ΗΡΩΙΣΜΟΥΣ, ΘΥΜΑΤΑ, ΧΥΘΗΚΕ ΑΠΛΕΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ , ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΜΕ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.
ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΕΚ ΤΟΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΗ ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ,ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ‘’ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ’’ ΦΙΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ 1897 ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ , ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: pashalidisdimitris1234@gmail.com – 698 589 9126https://diophani.blogspot.com/2021/07/blog-post_19.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια