ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΡΙΖΩΣΕ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ... | ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΙΜΠΑ

ΡΙΖΩΣΕ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ... ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΙΜΠΑ (Υπ.Βουλευτής Αττικής) ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (23/8/2021) ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ Παρουσίαση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΝΤΕΤΣΙΑΝΟΣ Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ ------------------------------------------------------

Η προδοσία των κυβερνώντων ξεκινάει από πολύ παλιά και σφραγίζεται στο πρόσφατο παρελθόν με την ορκωμοσία του ανωτέρου θεσμού του κράτους του προέδρου της δημοκρατίας .
Γιατί λοιπόν να απορησουμε όταν φτάνουμε στο σήμερα και στις αναγγελίες του πρωθυπουργού ο οποίος με μία ψυχραιμία λες και δεν συμβαίνει τίποτα μιλάει για εικονικές κλιματικές αλλαγές, για τάχα αναδασώσεις ,για υποτιθέμενα καθήκοντα που εκείνος διεκπεραιώνει και με έπαρσικη ματαιοδοξία μας δηλώνει ότι χειρίστηκε πολλές κρίσεις και έχει πάρει πολλές τολμηρές αποφάσεις.
Ο δε πρόεδρος του δεύτερου μεγαλύτερου κόμματος της Ελλάδας με μία νωχελική ψυχραιμία μας λέει ότι εκείνος έκανε ότι έπρεπε να κάνει αλλά το πρώτο κόμμα δεν ακολουθεί ενωτική γραμμή.
Πόσο ειρωνικό και αποκαρδιωτικό είναι και η στάση όλων των κυβερνώντων που αποδεικνύουν την εντεταλμένη υπηρεσία τους.
Έλληνες σταματήστε να τους ακούτε γιατί όλοι είναι διορισμένοι εκτελούν με μεθοδικότητα το δικό τους εντεταλμένο σκοπό και σχέδιο πού είναι η εξαθλίωση των Ελλήνων και η υφαρπαγή της γης τους.
Έλληνες ελάτε να ενωθούμε στον κοινό σκοπό και στόχο που είναι η απελευθέρωση της πατρίδας.
Αυτός ο σκοπός της απελευθέρωσης δημιούργησε την ανάγκη της ένωσης των Ελλήνων ανθρώπων.
Ελλήνων Συνέλευσις είμαστε εδώ για όλους.


ΠΗΓΗ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια