ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΦΟΡΜΟΛΗ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

 

ΦΟΡΜΟΛΗ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
ΦΟΡΜΟΛΗ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

     Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΙΑΚΩΒΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. 

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΦΟΡΜΟΛΗΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ», ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΟΡΜΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ Σ’ ΑΥΤΑ). 

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΦΟΡΜΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ «ΥΓΙΗ» ΤΑ ΕΚΤΡΕΦΟΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ. 

Η ΦΟΡΜΑΛΔΕΥΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ Η ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΚΤΗΡΙΟΚΤΟΝΟ ΚΑΙ ΜΥΚΗΤΟΚΤΟΝΟ ΔΡΑΣΗ. ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 0,5% ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ -ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

 

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια