ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. (Βίντεο)

 

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2021 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΚΑΜΕΝΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΧΤΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ, ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΡΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.

ΜΕΝΕΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ”ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: nik.menegis@gmail.com – 697 619 2647…………………………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ :

ΤΗΝΟΣ. ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ. ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ: ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ !!

ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΔΑΣΗ. ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (βίντεο)… ΚΙ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ…!

Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ-ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΜΒΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ !!

Οι Ενεργειακές Κοινότητες χάνουν τα προνόμιά τους ! ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ “ΠΑΙΚΤΩΝ” ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ !

Ασκός του Αιόλου: Ντοκιμαντέρ – Απάντηση στην προπαγάνδα της «πράσινης ανάπτυξης»

ΑΥΞΗΣΗ ΕΩΣ 50% ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ !!! ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΟΥΣ ΛΩΠΟ-ΔΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΣΤ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ

…………………………………………………………..

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια