ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ;

 

ΠΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ;

ΠΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ;
ΠΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ;

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΕΙ ΟΠΩΣ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΑΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΔΡΟΥΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΒΑΛΛΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ! ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ; Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ) ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΑ 8,4 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΙ ΞΑΝΑΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ ,,ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !,, ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΜΕΙΣ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !


ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

 

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια