ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΙΚΗ Ο ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΒΡΥΩΝΗΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ 64.500.000Ε ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΛΒΕΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ


 

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ … Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ !!! ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ … ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ …

ΔΕΙΤΕ … 5 έτη πριν … Το “φαινόμενο” Φίλιππος Βρυώνης: Το deal με τους Ελβετούς. Τι κάνει η ελληνική δικαιοσύνη;

Πολλά λέγονται και πολλά ακούγονται για τον “καναλάρχη” Φίλιππο Βρυώνη.
Όποιος γνωρίζει το who is who του πανέξυπνου επιχειρηματία σιωπά.
Όσο ο Φ. Βρυώνης είχε μόνο το Extra Channel – κανάλι χωρίς πανελλαδική εμβέλεια- δεν έμπαινε στη μύτη κάποιων και περνούσε απαρατήρητος. Όταν όμως εμφανίσθηκε ως ιδιοκτήτης του νέου καναλιού Εψιλον , πανελλαδικής εμβέλειας , τα πράγματα άλλαξαν.
Στο ξεκίνημα του, το τότε ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο δεν έβγαλε άκρη για το ποιος κρύβεται πίσω από το νέο τηλεοπτικό σταθμό.
Το «Ε» ενώ στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του καναλιού EXTRA στο Περιστέρι, επίσημα ιδιοκτήτη δεν έχει. Ο ίδιος ο Φίλιππος Βρυώνης , κάνει κουμάντο σε όλα.
Ωστόσο μπροστά στο ΕΣΡ o Φίλιππος Βρυώνης δεν εμφανίσθηκε ποτέ. Αλλά ούτε προσκομίσθηκε κάποιο επίσημο έγγραφο που να βεβαιώνει ότι πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του Έψιλον.
Τα ερωτήματα ατέλειωτα.
Στο βάθος του τούνελ μόνο σκοτάδι… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ…

30/12/2017 Ο «άπορος» καναλάρχης Φίλιππος Βρυώνης

Η εισαγγελία ασκεί δίωξη στον Φίλιππο Βρυώνη, που δηλώνει άπορος και η εγγύησή του μειώνεται. Την ίδια στιγμή όμως, πουλάει το κανάλι Ε –μέσω ενός Μολδαβού– στην κυπριακή εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη, για 14,3 εκατομμύρια. Οι μέρες του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες έφτασαν. Και η αυλαία άνοιξε με παράδοξα γεγονότα.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ένας Kύπριος δικηγόρος που συνδέεται με το μέγαρο Μαξίμου και ο Φίλιππος Βρυώνης τρώνε σε μία γνωστή ψαροταβέρνα των βορείων προαστίων. Γιορτάζουν τη συμφωνία για την πώληση του σταθμού Ε στον Ιβάν Σαββίδη.

Πού βρίσκεται το περίεργο, θα ρωτήσει κανείς. Βρίσκεται στο γεγονός ότι ο Βρυώνης αφενός χρωστάει πάρα πολλά χρήματα στην εφορία –επειδή το κράτος ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να βρει πού έχει τα περιουσιακά του στοιχεία– αφετέρου μόλις προ ολίγων ημέρων πλήρωσε την εγγύηση που κλήθηκε να καταβάλει την άνοιξη, για να μην προφυλακιστεί για υπόθεση απάτης για την οποία κατηγορείται. Και ο λόγος που δεν την είχε πληρώσει; Δηλώνει άπορος. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ…

Βρυώνης-Φουρθιώτης κάνουν κανάλι με την έκτη άδεια

07.04.21 Μένιος Φουρθιώτης / Ο Φίλιππος Βρυώνης παίρνει αποστάσεις από τον παρουσιαστή

«Δεν έχω καμία σχέση με τον Μένιο Φουρθιώτη» ξεκαθαρίζει ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού καναλιού Epsilon Φίλιππος Βρυώνης… ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ … ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΕ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ …

https://www.neotv.gr/

………………………………………..

Στις 12/1 η δίκη με κατηγορούμενο τον Καναλάρχη Βρυώνη και συνεργούς του στο Ε’ τριμελές εφετείο κακουργημάτων για απάτη 64.500.000 ευρώ σε βάρος της πολυεθνικής εταιρείας Affichage! Όλη η δικογραφία!

Του Άρη Σπίνου

 

Mετά από καθυστέρηση 11 ετών ο Φίλιππος Βρυώνης και οι συνεργοί του παραπέμφθηκαν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, με την κατηγορία της απάτης σε βάρος μιας από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες στην Ευρώπη. Πρόκειται για την Affichage. Η δίκη είναι προγραμματισμένη για τις 12/1/2022 !

Η εταιρεία υπέβαλε μήνυση (ΑΒΜ 2010/4757) στις 11 Νοεμβρίου του 2010, λίγους μήνες αφότου η χώρα μπήκε στα μνημόνια. Αντικείμενο της μήνυσης ήταν ένα γιγάντιο ποσό €64.500.000 που είχε καταβάλει η Affichage στον Φίλιππο Βρυώνη, για να αγοράσει από αυτόν 10.000 διαφημιστικά πλαίσια υπαίθριας διαφήμισης στην Ελλάδα που χειριζόταν η εταιρεία ALMA και θυγατρικές της. Χρειάσθηκε να περάσουν δύο χρόνια έως ότου οι Ελβετοί αντιληφθούν ότι ελάχιστα από τα διαφημιστικά αυτά πλαίσια ήταν νόμιμα. Οι Ελβετοί στα δικόγραφα τους αναφέρουν ότι συνολικά έχουν χάσει πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ σε αυτήν την υπόθεση. Αφού υποβλήθηκε η μήνυση, η εισαγγελία έστειλε την υπόθεση στο ΣΔΟΕ. Εκείνο τη μελετούσε επί 20 μήνες και την έστειλε πίσω στην εισαγγελία το 2012.

Η συμφωνία των Ελβετών με τον Βρυώνη υπογράφτηκε το 2007, αφού πρώτα τον Φεβρουάριο εκείνου του χρόνου οι δύο πλευρές, η Affichage και ο Βρυώνης, συμφώνησαν σε ένα «πλαίσιο» για το πώς θα τη δομούσαν. Στο σημείο αυτό ο Βρυώνης ήταν ήδη «πτωχός», δεν μπορούσε λοιπόν να εμφανίζεται σε επιχειρηματικές συναλλαγές· γι’ αυτό παρακάλεσε –και οι Ελβετοί δέχθηκαν– να καταβάλουν τα 24 πρώτα εκατομμύρια ευρώ του τιμήματος στην κόρη του, Αντωνία Βρυώνη. Να σημειώσουμε ότι η Αντωνία θα βρέθει στο εδώλιο του Α’ Τριμελούς εφετείου Κακουργημάτων στις 18/10/21 για αποδοχή εικονικών τιμολογίων! Παρόμοια υπόθεση για οικονομικό αδίκημα είχε προσδιοριστεί σε βάρος της και στις 8/10/21. Τον Ιούνιο του 2008 ο Βρυώνης και η κόρη του αποκαλύπτουν στους Ελβετούς ότι τα 24 εκατ. ευρώ που κατατέθηκαν αρχικά στον λογαριασμό της UBS που ανήκε στην Αντωνία, μεταφέρθηκαν σε υπολογαριασμό που ανήκε στην εταιρεία Advertisement Colossus Ltd (της οποίας ιδιοκτήτης και νόμιμος εκπρόσωπος ήταν ο Βρυώνης) και την ίδια μέρα το ποσό αυτό μεταφέρθηκε σε λογαριασμό του Φίλιππου Βρυώνη.

Αιτία της αίτησης των Ελβετών το 2014 δια του συνηγόρου τους, για επίσπευση της ανάκρισης ήταν το γεγονός ότι οι ελβετικές τράπεζες κρατούσαν επί μία 5ετία τα αρχεία τους. Αν ο ανακριτής αργούσε κι άλλο, το πιθανότερο ήταν ότι δεν θα έβρισκε τραπεζικό αρχείο. Εντωμεταξύ η ελβετική εταιρεία αποφάσισε να στραφεί νομικά εναντίον των δύο ανθρώπων οι οποίοι διαπραγματεύθηκαν τη συμφωνία της Affichage με τον Βρυώνη εκ μέρους του ελβετικού κολοσσού. Πρόκειται για τον Κρίστιαν Κάουτερ και την Μαντλέν Λίντνερ. Η Λίντνερ ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου μιας άλλης ελληνικής διαφημιστικής εταιρείας, της La Strada, που είχε αγοράσει η Affichage το 2006. Η Ελβετίδα υπήκοος πληροφορήθηκε από τον παλιό ιδιοκτήτη της La Strada Κώστα Καστανά –που ήταν κι αυτός στο ΔΣ– ότι ένας άλλος Έλληνας επιχειρηματίας, ο Φίλιππος Βρυώνης, ήθελε να πουλήσει στους Ελβετούς. Ο Καστανάς με την Λίντνερ και τον δικηγόρο Αθηνών Β. Αβραμόπουλο ανέλαβαν τη διαπραγμάτευση και εφόσον οι δύο πλευρές συμφωνούσαν, την υλοποίηση της εξαγοράς.

Σε ένα νέο υπόμνημα το 2015, με το οποίο ζητούσαν την επίσπευση των ανακρίσεων, οι Ελβετοί σημειώνουν ότι ο δικηγόρος τους Β. Αβραμόπουλος δεν τους προειδοποίησε ότι κανένα από τα πλαίσια του Βρυώνη δεν ήταν νόμιμο. . Ο Β. Αβραμόπουλος από την πλευρά του υποστηρίζει ότι οι Ελβετοί γνώριζαν πως αγόραζαν πλαίσια που δεν είχαν άδεια. Με μία κουβέντα, ήταν συνυπαίτιοι στην εξαπάτησή τους. Αυτή η έννοια της συνυπαιτιότητας είναι αδιάφορη κατά τον καθηγητή του ποινικού δικαίου Χ. Μυλωνόπουλο, γνωμοδότηση του οποίου περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

……………………………………………………………….

ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ. Η ΙΣΧΥΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ! ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!

………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια