ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

7 ΤΟΞΙΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΘΥΡΟΕΙΔΗ


 

7 ΤΟΞΙΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΘΥΡΟΕΙΔΗ
7 ΤΟΞΙΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΘΥΡΟΕΙΔΗ
Ο Θεόδωρος Νικολάου, υποψήφιος βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΩΡΑ ΔΡΑΣΗΣ», με την Ασημίνα Τσιριγώτη.
Ο ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ ΑΔΕΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ.
Η ΠΡΟΣΘΙΑ ΥΠΟΦΥΣΗ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΗΝ ΟΡΜΟΝΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΑΔΕΝΑ (TSH), Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΡΜΟΝΗ (TSH).
ΩΣΤΟΣΟ, ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ. ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.
ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΤΑ ΣΥΝΗΘΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΟ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΣΑΣ. ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΤΟΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΕΠΙΠΛΟΚΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΜΑΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΤΟΞΙΚΑ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ , ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ
ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ , ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ..
ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ; ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ; ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ , Ή ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ;
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ, ΑΠΛΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΜΠΛΟΦΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΑΚΟΥΑ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ , ΥΠΑΚΟΥΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΩ ΛΗΘΗΣ .
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.13.0 ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.
Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.
13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.
13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.
13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.
13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.
13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.
13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.
13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.
13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,
13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.
13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών.
Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια