ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ταμείο Μολυβιάτη: Η Ανάκριση Που Διεξάγεται, Έχει Οδηγήσει Σε Προφυλάκιση 7 Κατηγορούμενους, Ενώ Προ Ημερών Συνελήφθη Ένας Ακόμα !


 

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ … ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ , ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ 46 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΤΟ 2007 , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΖΩΪΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ ( ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ) … ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΕΣ …

ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ : [Δέκα τέσσερα χρόνια μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Πελοπόννησο, η δικαιοσύνη αρχίζει τώρα να ξετυλίγει το κουβάρι με τα χαμένα εκατομμύρια του Ταμείου Μολυβιάτη. Η ανάκριση που διεξάγεται τα δύο τελευταία χρόνια, έχει οδηγήσει σε προφυλάκιση επτά κατηγορούμενους ενώ προ ημερών συνελήφθη ένας ακόμα εμπλεκόμενος δημόσιος λειτουργός...]

ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ… […Μετά από ανάκριση επτά ωρών και με την βοήθεια του συνηγόρου του, δικηγόρου Πατρών Ακη Βαβαρούτα κατάφερε να μείνει προσωρινά ελεύθερος για λόγους υγείας, με την καταβολή χρηματικής εγγύησης 20.000 ευρώ, όμως κατηγορείται και αυτός για βαρύτατα εγκλήματα σε βάρος του δημοσίου όπως:

  • Συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης με επιδίωξη την τέλεση περισσότερων κακουργημάτων.
  • Απιστία κατ΄εξακολούθηση σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, με τη ζημιά να ξεπερνά τις 120.000 ευρώ.
  • Χρήση πλαστού εγγράφου
  • Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες στα πλαίσια της εγκληματικής οργάνωσης, κατ΄εξακολούθηση...]

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2008 ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ … [ … Όσο για την κοινωνία, πιστεύω ότι ήταν συγκινητική – και ουσιαστική – η συμπαράστασή της.
Περίπου 92.000 δωρητές έχουν προσφέρει στο Ειδικό Ταμείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών 196.152.267 ευρώ.

Χάρη στη γενναιοδωρία αυτή της κοινωνίας, σήμερα κτίζονται ή επισκευάζονται 397 σπίτια στις πυρόπληκτες περιοχές με δωρεάν χρηματοδότηση από το Ταμείο. Και είναι η πρώτη φορά που αυτό γίνεται όχι με δάνεια, αλλά δωρεάν.
Οπως ανέφερα το σύνολο των δωρεών είναι 196.152.267, ποσό που με τους τόκους ανήλθε σε 200.571.742,07 ευρώ.

Θα ήθελα, εξάλλου, να ενημερώσω την κοινή γνώμη για την κίνηση του λογαριασμού του Ταμείου στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Για την εκπλήρωση της αποστολής του το Ταμείο έχει δαπανήσει μέχρι σήμερα 29.575.667,53 (λεπτομερής πίνακας υπάρχει στην ιστοσελίδα www.etaea.gr
Το υπόλοιπο του λογαρισμού σήμερα είναι 170.996.074,54. … ] ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΑΜΕ ΤΟΤΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 2009 … [Αυτά πέρυσι…
Υ.Γ. Κι ενώ όπως φαίνεται στη σελίδα του Ταμείου, οι αποφάσεις αφορούν την αποκατάσταση πυρόπληκτων κτιρίων των Ελλήνων πολιτών,τα λεφτά έχουν δοθεί κατά κόρον στο…ΥΠ.ΠΟ.!
Αντιλαμβάνεστε τη λαμογιά του…κράτους! ]

ΚΑΙ ΤΟ 2010 …

Απαντήσεις στο “που πήγαν τα λεφτά” του Ταμείου Αρωγής Πυροπλήκτων της Ηλείας, έδωσε μέσω του ΣΚΑΪ 100,3 ο πρώην πρόεδρος του Ταμείου, Πέτρος Μολυβιάτης.
Συγκεκριμένα ο κ. Μολυβιάτης είπε ότι συνολικά συγκεντρώθηκαν 189.118.545,099 ευρώ, που με τους τόκους έφτασαν τα 208.314.427,007 ευρώ, μεγάλο μέρος εκ των οποίων χρησιμοποιήθηκαν για να χτιστούν 1158 σπίτια.
Ο κ. Μολυβιάτης είπε ότι τα χρήματα δόθηκαν στους πυρόπληκτους ιδιοκτήτες και όχι σε κάποιον εργολάβο, προκειμένου να ενισχυθεί η τοπική οικονομία, ενώ είπε ότι τα χρήματα δόθηκαν με τη μορφή δωρεάς και όχι με τη μορφή δανείου.
Είπε ακόμα, ότι τα χρήματα δε χρησιμοποιήθηκαν για τη λειτουργία του Ταμείου, ενώ επεσήμανε ότι ακόμα δεν έχει οριστεί αντικαταστάτης του.
Τέλος, τόνισε ότι το Ταμείο σήμερα διαθέτει περίπου 131 εκατομμύρια ευρώ.
27 Ιαν. 2010 Ο Π. Μολυβιάτης για το Ταμείο Αρωγής Πυροπλήκτων : ΣΚΑΪ – www.skai.gr 

ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΑΜΕ …

Η σελίδα του Ταμείου…εξαφανιζόλ! (λεπτομερής πίνακας υπάρχει στην ιστοσελίδα www.etaea.gr)
.
Εκεί θα βλέπατε ότι τα περισσότερα χρήματα κλέφτηκαν μέσω επιχορηγήσεων διαφόρων έργων σε… αρχαιολογικούς χώρους ανά την Ελλάδα! Όπως είπαμε πιο πάνω, τουλάχιστον τα… δικαιολογούσαν!
Τούτοι είναι χειρότεροι και από τους χειρότερους κατακτητές που πέρασαν ποτέ από την Ελλάδα! Θυμίζουν τη λαίλαπα του Ξέρξη και τις ορδές του Αλάριχου…
Υπάρχει κανένας Έλληνας εισαγγελέας, να έχει τα κότσια; Διότι αυτοί διέπραξαν αδίκημα του κοινού ποινικού κώδικα! Είναι κοινοί εγκληματίες γιατί σκότωσαν για δεύτερη φορά τους καμμένους… ]
.
ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ … ΕΝΩ ΤΟ 2008 ΔΗΛΩΝΕ … [ Για την εκπλήρωση της αποστολής του το Ταμείο έχει δαπανήσει μέχρι σήμερα 29.575.667,53 ] … ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ … ΤΟ 2010 ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΔΗΛΩΝΕ … [ … ότι τα χρήματα δε χρησιμοποιήθηκαν για τη λειτουργία του Ταμείου… ] ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ … ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ;;;
.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ ΤΟ 2010 ΟΤΙ … [ …το Ταμείο σήμερα διαθέτει περίπου 131 εκατομμύρια ευρώ... ] ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 2008 ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ … [ Για την εκπλήρωση της αποστολής του το Ταμείο έχει δαπανήσει μέχρι σήμερα 29.575.667,53 ] ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΛΕΠΤΩΝ !!!
.
ΑΡΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ 29.575.667,53 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ 208.314.427,007 ΧΟΝΤΡΙΚΑ ΜΕΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 178.738.760
ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 131.000.000 ΕΥΡΩ … ΛΕΙΠΟΥΝ (ΤΟ 2010) ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ 47.738.760
ΚΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕ Ο ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ ΤΟ 2008 […μεγάλο μέρος εκ των οποίων (208.314.427,007) χρησιμοποιήθηκαν για να χτιστούν 1158 σπίτια…] … ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ … ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ 2010 ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ 1158 ΣΠΙΤΙΑ ;;; ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΚΟΣΤΙΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ … 41.225,18134715 ΕΥΡΩ ;;; ΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ www.etaea.gr ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ … ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ !!! ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ “ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ” ;;;
.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ‘ΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ !!! ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΟ 2010 … Η Μαφία κατάργησε το Ταμείο Πυρόπληκτων! Κοινοί κλέφτες των δωρεών υπέρ των καμμένων!
.
.
ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ … ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΔΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ;;;

……………………………………………..

Ταμείο Μολυβιάτη: Πως οι αποζημιώσεις των πυρκαγιών έγιναν «φαγοπότι»

Σωτήρης Παπανδρέου

Δέκα τέσσερα χρόνια μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Πελοπόννησο, η δικαιοσύνη αρχίζει τώρα να ξετυλίγει το κουβάρι με τα χαμένα εκατομμύρια του Ταμείου Μολυβιάτη. Η ανάκριση που διεξάγεται τα δύο τελευταία χρόνια, έχει οδηγήσει σε προφυλάκιση επτά κατηγορούμενους ενώ προ ημερών συνελήφθη ένας ακόμα εμπλεκόμενος δημόσιος λειτουργός.

Έχουν περάσει 14 χρόνια από τις φονικές πυρκαγιές του 2007 στην Πελοπόννησο, όπου έχασαν τη ζωή τους 46 άτομα, και τη συγκρότηση του Ταμείου Μολυβιάτη που ακολούθησε για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων. Ομως, ακόμα και σήμερα κανείς δεν είναι σε θέση να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις, για το που κατέληξαν δεκάδες από τα συνολικά 210.000.000 ευρώ, που είχαν συγκεντρωθεί μέσω χιλιάδων δωρεών ιδιωτών.

Στο παρελθόν είχαν γίνει καταγγελίες ότι, από το παραπάνω ποσό, περίπου 70 εκ. ευρώ είχαν διατεθεί για την επισκευή και ανακατασκευή σπιτιών, που δεν δικαιολογούσαν αυτά τα χρήματα, ενώ υπήρξαν και καταγγελίες ότι δεν χτίσθηκαν καν σπίτια σε ορισμένες περιπτώσεις!

Είναι ενδεικτικό ότι την εποχή εκείνη, ένας εκ των δωρητών και κορυφαίος οικονομικός παράγοντας της χώρας, ο μακαρίτης σήμερα Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, συνιδιοκτήτης της Χαλυβουργικής, απαίτησε από το ελληνικό κράτος να του δοθούν πίσω τα 37 εκατ. ευρώ που είχε δωρίσει για τους πυρόπληκτους της Ηλείας και τα οποία δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ για τον σκοπό αυτό.

Η δικαιοσύνη ερευνά την υπόθεση τα τελευταία χρόνια, για να εντοπίσει σε ποιές τσέπες κατέληξαν πολλά από αυτά τα χρήματα, σε μια μαραθώνια ανάκριση που μέχρι στιγμής έχει στείλει σε προφυλάκιση τουλάχιστον επτά δημόσιους λειτουργούς ως κατηγορούμενους για κακουργηματικές πράξεις.

Την περασμένη Τετάρτη πέρασε από την Τακτική Ανακρίτρια Τρίπολης, ένας ακόμα εμπλεκόμενος δημόσιος υπάλληλος στη μεγάλη υπόθεση των πυροπλήκτων του 2007. Συνελήφθη στην Πρέβεζα, μετά από έκδοση εντάλματος και προσήχθη στις αρμόδιες δικαστικές αρχές του γειτονικού νομού, καθώς δεν είχε εμφανιστεί στην πρώτη κλήση.

Μετά από ανάκριση επτά ωρών και με την βοήθεια του συνηγόρου του, δικηγόρου Πατρών Ακη Βαβαρούτα κατάφερε να μείνει προσωρινά ελεύθερος για λόγους υγείας, με την καταβολή χρηματικής εγγύησης 20.000 ευρώ, όμως κατηγορείται και αυτός για βαρύτατα εγκλήματα σε βάρος του δημοσίου όπως:

  • Συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης με επιδίωξη την τέλεση περισσότερων κακουργημάτων.
  • Απιστία κατ΄εξακολούθηση σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, με τη ζημιά να ξεπερνά τις 120.000 ευρώ.
  • Χρήση πλαστού εγγράφου
  • Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες στα πλαίσια της εγκληματικής οργάνωσης, κατ΄εξακολούθηση.

ΔΥΟ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», μόνο το κατηγορητήριο της ογκωδέστατης δικογραφίας αγγίζει τις 400 σελίδες, ενώ τα έγγραφα που έχουν συγκεντρωθεί ως αποδεικτικό υλικό, γεμίζουν ένα ολόκληρο δωμάτιο.

Η υπόθεση αφορά το «φάγωμα» περίπου 14 εκατ. ευρώ, που αποτελούσαν μέρος των 210 εκατ. ευρώ του λεγόμενου «Ταμείου Μολυβιάτη». Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας την εποχή εκείνη, συγκροτήθηκαν δύο κυκλώματα πολιτικών μηχανικών και ανώτερων υπαλλήλων καθώς και ιδιωτών, που είχαν επιφορτιστεί με την αρμοδιότητα καταγραφής των ζημιών, έγκρισης και πληρωμής αποζημιώσεων για τους πυρόπληκτους.

Τα δύο κυκλώματα, κατά το κατηγορητήριο, βρίσκονταν σε συνεννόηση μεταξύ τους, περνούσαν από πυρόπληκτα χωριά της Ηλείας και της Αρκαδίας και κατέγραφαν μεγαλύτερες από τις πραγματικές ζημιές που είχαν υποστεί εγκαταστάσεις ιδιωτών.

800 ΦΑΚΕΛΟΙ

Ποιμνιοστάσια εμβαδού 30 τ.μ., εμφανίζονταν να είναι πενταπλάσια σε μέγεθος και αντί αποζημίωσης 5000 ευρώ, έπαιρναν χρήματα που ισοδυναμούσαν με σπίτι, ακόμα και 75.000 ευρώ. Στην δικογραφία περιλαμβάνονται πάνω από 800 φάκελοι πυρόπληκτων κατοικιών, αποθηκών, ποιμνιοστασίων και άλλων οικημάτων που φέρονται να έχουν λάβει πολλαπλάσιες αποζημιώσεις από αυτές που πραγματικά δικαιούνταν, με αποτέλεσμα να «φαγωθούν» πολλά χρήματα από το Ταμείο Μολυβιάτη.

Πηγές του ρεπορτάζ της «Π», αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες καταχραστών του δημοσίου χρήματος «τα έσπασαν» μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να αλληλοκαρφωθούν στις αρχές. Το μέγεθος του σκανδάλου είναι τέτοιο, που στην υπόθεση εμφανίζεται να έχει εμπλοκή με καθοριστικό ρόλο, μέχρι και γνωστός Έλληνας αρχιμαφιόζος που εκτελέστηκε πριν από λίγα χρόνια από αντιπάλους του.

Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΞΑΝΘΙΑ, Η ΖΩΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

Ως «εγκέφαλος» της εγκληματικής οργάνωσης, εμφανίζεται εντυπωσιακή υπάλληλος υπηρεσίας με διευθυντική θέση την επίμαχη περίοδο, η οποία κατά πληροφορίες, έκανε με απροκάλυπτο τρόπο μεγάλη ζωή, με διακοπές σε πανάκριβα ξενοδοχεία και τουριστικούς προορισμούς, με «τζόγο» σε διάφορα καζίνο και άλλες αγορές που δεν δικαιολογούνταν από τις απολαβές της.

Ο τελευταίος από τους κατηγορούμενους της υπόθεσης, που συνελήφθη προ ημερών και οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη για εξηγήσεις, φέρεται από την δικογραφία να είχε ρόλο «ταμία» που «έκοβε» τις επιταγές για τους δικαιούχους πυρόπληκτους του 2007.

Πρόκειται για πρώην υπάλληλο εφορίας που μετατέθηκε σε περιφερειακή υπηρεσία για να συνδράμει στην καταγραφή των ζημιών της Πελοποννήσου την επίμαχη περίοδο.

Η ανακριτική διαδικασία για τα τέσσερα κακουργήματα, δεν έχει κλείσει ακόμα και μέχρι στιγμής αφορά στην εμπλοκή στελεχών του ΥΠΕΧΩΔΕ (έτσι ονομαζόταν τότε το υπουργείο) και ιδιώτες πολιτικούς μηχανικούς να βρίσκονται στο κατηγορητήριο, καθώς τα χρήματα, που επρόκειτο, να δοθούν στους πυρόπληκτους για την αποκατάσταση των σπιτιών τους, «έκαναν φτερά» με αποτέλεσμα να μην φτάσουν, σε κάποιες περιπτώσεις, ούτε στους πραγματικούς δικαιούχους.

ΠΗΓΗ: εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΠΗΓΗ

…………………………………………………………………….

ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

……………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια