ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ARETeFUND ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΚΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΜΥΚΗΝΕΣ

 

ARETeFUND ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΚΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΜΥΚΗΝΕΣ

ARETeFUND ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΚΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΜΥΚΗΝΕΣ
ARETeFUND ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΚΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΜΥΚΗΝΕΣ

Η K. ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΧΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ” ΠΑΡΟΥΣΙAΖΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ.

ΤΟ ARETeFUND ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΜΙΖΟΥΡΙ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ ΣΤΟ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΚΗΝΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ….ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΓΕΩΡΓΙΑ_ΒΑΓΕΝΑ  ΤΗΛ.:6997255597 & 6993013015 – e-mail: georgiavayena@gmail.com – IΣΤΟΤΟΠΟΣ: https://georgiavayena.blogspot.com – TWITTER: https://twitter.com/georgiavayena – FACEBOOK: https://www.facebook.com/georgiavayena – ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ –  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ – ΤΗΛ.: 694 646 2949 – e-mail: amfiktyonia.alximistes@gmail.com
 
===

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ 600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ


ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ. ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 
ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698 
www.kosmotheasi.com
===
===

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣΕ.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

ELEFSIS TV BINTEO

ALFEIOS WEB TV

ΡΑΔΙΟ- WEB TV ΠΕΛΟΠΑΣ

ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ==

===

Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ, Τ.Κ. 27131, ΕΛΛΑΣ
Τηλ. 26210 44277, Ε-mail: esydpdp@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια