ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Βίντεο)

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο εμπαιγμός των Ελλήνων πολιτών από τις πολιτικές Μητσοτάκη, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Η εγχώρια ευρωπαϊκή και διεθνή νομοθεσία εδώ και χρόνια έχουν προετοιμάσει το έδαφος για την υποδοχή και ένταξη στην Ελληνική κοινωνία, εκατομμυρίων υπηκόων τρίτων χωρών, η ταυτοποίηση των οποίων γίνεται μόνο διά λόγου χωρίς νομιμοποιητικά και ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ουσιαστικά το Ελληνικό Κράτος, το Ελληνικό Δημόσιο, διαθέτει άμεσα άσυλο, προνόμια και παροχές σε βασικά είδη και υπηρεσίες, που τις χρηματοδοτεί ο ίδιος ο Έλληνας πολίτης μέχρι και τις επίσημες προσκλήσεις τους.

Ενδεικτικά είδαμε πρόσφατα στην “διαύγεια” την έγκριση κονδυλίου διαφημιστικής καμπάνιας εταιρείας επικοινωνίας και μάρκετινγκ , ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ απευθυνόμενη σε πολίτες του Αφγανιστάν για να επιλέξουν την Ελλάδα ως προορισμό

Το Βασικό αφήγημα της Ν.Δ. ήταν οι επιστροφές μεταναστών προς την Τουρκία, όσων δεν δικαιούνται άσυλο. Μάλιστα δεσμευόταν για 10δες χιλιάδες επιστροφές άμεσα!,
Στην πρόσφατη όμως συνάντηση του κ. Μηταράκη με τον Τούρκο υπουργό εσωτερικών ο πρώτος δήλωσε ότι θα στηρίξει τις προσπάθειες της Τουρκίας στα πλαίσια της Ε.Ε., ώστε να μπορέσει και η ίδια να αντιμετωπίσει την πίεση που μπορεί να δημιουργηθεί από το Αφγανιστάν.

ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΑΥΤΗΣ “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ” ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

Πανηγυρίζουν στην Κυβέρνηση για το γκρέμισμα του πρώην ΚΥΤ στο Βαθύ Σάμου, εμπαίζοντας μας, όταν την ίδια στιγμή εγκαινιάζουν γειτονικά υπερδιπλάσια σε μέγεθος δομή, στη Ζερβού Σάμου Β.Αιγαίου.

Γιατί οι προεκλογικές «δεσμεύσεις» καταλήγουν σε εκ διαμέτρου αντίθετες πολιτικές που τελικά μόνο το Εθνικό συμφέρον δεν εξυπηρετούν;

Μόνο όταν ενεργοποιηθούμε ως πολίτες ως φυσικοί ιδιοκτήτες αυτού του ιερού τόπου που ονομάζεται ΕΛΛΑΣ, μπορούμε να βάλουμε ένα τέλος σ’ αυτές τις καταστροφικές πολιτικές.


………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια