ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ

 

ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ

ΣΤΟ “WEB TV ΔΙΟΜΗΔΗΣ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΕΡΗ ΑΝΔΡΕΑ, Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟΝ Ν.ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ: “Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ”.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΤΟ 1821. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΕΗ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΛΙ ΖΗΜΙΩΜΕΝΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΥΑΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΟΘΩΝΑ, ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΛΙΣ 16 ΕΤΩΝ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΕΚ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΑΛΛΙΩΣ Η ΠΟΙΝΗ ΗΤΑΝ ΘΑΝΑΤΟΣ.

ΤΙΘΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ, ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΡΟΛΟ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ (ΚΟΜΜΑΤΑ) ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ, ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΟ, ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ:

BLOG: https://athanasiosmelitzanis.blogspot…

THΛ: 6986595201

EMAIL: smelitzanis@gmail.com

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

1) ΣΕΛΙΔΕΣ FB: https://www.facebook.com/kpdstereasel… & https://www.facebook.com/%CE%94%CE%B9…

2) OMADA FB: https://www.facebook.com/groups/18485…

3) INSTAGRAM: username: k.p.d.stereas_ellados & diomidesblogspot

4) TWITTER: https://twitter.com/EsyKpd & https://twitter.com/diomidis_blog

5) ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG: https://esykpdstereasellados.blogspot…

6) ΔΙΟΜΗΔΗΣ BLOG: https://diomidhs.blogspot.com/

7) ΛΙΝΚ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗΣ: https://diomhdhs.radio12345.com/

8) KANAΛΙ YouTube ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΡΑΔΙΟ: https://www.youtube.com/channel/UCu4f…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Π.Δ.ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: 6944518688

email: esykpdstereasellados@gmail.com

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια