ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ

 

ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ

ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ
ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΔΕΛΛΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΕΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΑΠΕΥΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΣΚΛΑΒΩΘΗΚΑΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ. ΤΟ 1861 ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΟ ΦΕΚ 44 ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΥΧΕΙΩΝ , ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ.

ΣΤΟ 1871 ΦΕΚ 14 ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΗΝΕΚΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1878 ΦΕΚ 38. ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΗΝΕΚΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΙΩΝΙΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΕΡΙΑ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

 

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια