ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΓΕΙΑ

 

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΓΕΙΑΚΑΤΑΘΛΙΨΗ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΓΕΙΑ

Η Ελένη Νιάρχου, υποψήφια βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ», με την Μπακιρτζή Ελένη.

Η ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΝΟΣΟ.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ ΟΠΩΣ ΚΟΠΩΣΗ, ΑΝΟΡΕΞΙΑ, ΑΫΠΝΙΑ, Ή ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ, Η ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΣΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΠΙΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ.13.0 ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.
Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.
13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.
13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.
13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.
13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.
13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.
13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.
13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.
13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,
13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.
13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών.
Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια