ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ


 

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Ο Κωνσταντίνος Ισαακίδης, υποψήφιος βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΩΡΑ ΔΡΑΣΗΣ», με την Ασημίνα Τσιριγώτη.

ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΑΝΤΑΥΤΟΥ ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝΕ Ή ΤΟ ΧΑΡΙΖΟΥΝΕ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5 ΔΙΣ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 4 ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΚΟΜΑ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΓΟΡΑ.

ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Ή ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

4 ΦΡΕΓΑΤΕΣ, 5 ΔΙΣ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ:

1. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ 2. ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΤΙΜΗΜΑ 3. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ 4. ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ 5. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ .

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.

ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΕΠΑΝΔΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.

ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.

ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΦΕΥΡΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΞΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.
14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.
14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.
14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.
14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.
14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.
14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.
14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.
14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.
14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.
14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.
14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια