ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 

ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η Νανά Εμενίδου, υποψήφια βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ε.ΣΥ.», με τον Σωτήριο Ασημακόπουλο.
ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ. ΚΑΙ Η ΄΄ΕΠΙΔΗΜΙΑ΄΄ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΄΄ΧΤΙΖΕΙ ΄΄ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ) ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΄΄ΣΧΕΔΙΟ΄΄ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΛΠ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΟΡΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΠ,ΑΑΣΠ ,ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΚΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ.
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΛΥΣΕΙΣ [ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΄΄ΑΤΟΜΙΚΟ΄΄ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΘΕΤΑ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ,ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ, Ο ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.
ΕΤΣΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΗΕ, ΚΑΙ Η ΕΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ,΄΄ΑΦΗΝΟΥΝ΄΄ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΟΝΣΑΝΤΟ κλπ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ,ΑΥΤΟΙ.
Η ΜΟΝΣΑΝΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ 93% ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΠΟΡΩΝ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΙΖΑΝΙΩΝ [ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ] ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΄΄ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ΄΄ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ AGENDA ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΟΗΕ ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.
ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΚΡΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ. ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ,ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. - ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

5.0 ΓΕΩΡΓΙΑ/ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ/ ΑΛΙΕΙΑ / ΠΑΡΑΓΩΓΑ

5.1. Η Ελλήνων Συνέλευσις δίνει τεράστια βάση στην ανάπτυξη όλων των πρωτογενών παραγωγικών πηγών. Η γεωργία θα αναπτυχθεί με τον πιο δυνατό τρόπο. Θα καθιερωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια η καλλιέργεια μόνο με παραδοσιακούς Ελληνικούς σπόρους.
5.2. Θα αναπτυχθεί με πρόγραμμα ώστε το 60 % της γεωργικής παραγωγής να καθιστά αυτάρκη την χώρα μας από τα γεωργικά προϊόντα. Θα γίνει αναγνώριση όλων των φυτών της ελληνικής χλωρίδας καθώς και των παραγώγων τους, πχ ελαίων για θεραπευτικούς και για καλλωπιστικούς σκοπούς .
5.3. Θα επανακτηθεί και συμπληρωθεί εκ νέου το ταμείο των ελληνικών σπόρων.
5.4. Θα γίνει έλεγχος της τροφικής αλυσίδας και θα απαγορευθούν όλοι οι «GM» γενετικά τροποποιημένοι σπόροι και τα παράγωγα αυτών.
5.5. Η Πολιτεία θα αναλάβει να διασφαλίσει τους πολίτες με τρόφιμα απαλλαγμένα από «GM» γενετικά τροποποιημένους σπόρους, θα προσφέρει εξελιγμένες μεθόδους ανάπτυξης που θα βασίζονται στις τεχνικές καλλιέργειας που ακολουθούν τις αρχέγονες αρχές όπως διατυπώνονται στη μητέρα φύση, και το πότισμα θα γίνεται μόνο με καθαρό νερό απαλλαγμένο από δηλητήρια, τοξίνες όπως φθόριο κτλ,
5.6. Θα δημιουργηθεί μηχανισμός υποστήριξης για όλες τις μονάδες γεωργικής και ζωικής παραγωγής, μέσω προηγμένων τεχνολογιών που θα είναι εναντίον των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και υβριδίων, με την λήψη ταυτόχρονα υποχρεωτικών εφαρμοστικών μέτρων για καλλιέργειες με τους φυσικούς τοπικούς σπόρους που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία, έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει ξανά ένα οργανικό πρότυπο φυσικής ανάπτυξης και οτιδήποτε καλλιεργείται στον Ελληνικό χώρο να είναι πραγματικά βιολογικό.
5.7. Η λίπανση θα γίνεται μόνο με βιολογικά λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά που θα παράγονται στην ελληνική επικράτεια.
5.8. Θα αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η βιομηχανική μεταποίηση των γεωργικών προϊόντων στα οποία μόνο θα επιτρέπεται η εξαγωγή. Το ίδιο βάρος θα δοθεί και στην κτηνοτροφία.
5.9. Θα σχεδιαστεί κατάλληλα η σχέση παραγωγής, μεταφοράς, αποθήκευσης, συντήρησης, διάθεσης στην τοπική αγορά και των εξαγωγών ούτως ώστε να αποκτηθεί αμεσότητα μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή και να αναπτυχθεί υγιής ανταγωνισμός.
5.10. Θα υπάρχει αυστηρή εποπτεία για την τήρηση των προδιαγραφών.
5.11. Θα δοθεί προώθηση ώστε το 80 % των προϊόντων της κτηνοτροφίας να καλύπτει την εγχώρια κατανάλωση.
5.12. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή οικολογικών ζωοτροφών.
5.13. Θα δοθεί βάση στην αναπαραγωγή των ζώων της Ελληνικής πανίδας.
5.14. Η ανάπτυξη τους θα γίνεται μόνο σε φυσικό περιβάλλον και θα απαγορεύεται κάθε αυξητικό, διατροφικό συμπλήρωμα, ορμόνες κτλ.
5.15. Είμαστε η χώρα των υδάτων είναι φυσιολογικό να υπάρχει υδατοκαλλιέργεια όλων των ειδών.
5.16. Θα δοθεί βαρύτητα στις υδατοκαλλιέργειες ιχθύων, οστράκων και μαλακίων και ότι παράγεται ως τελικό προϊόν της μητέρας φύσης.
5.17. Η Πολιτεία είναι έτοιμη να παράσχει κάθε στήριξη για την επίτευξη των ανωτέρω με την δική της ή όχι συμμετοχή στην υλοποίηση τους.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια