ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ – ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ

 

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ - ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ – ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ

Ο Νικόλαος Στρέπκος, υποψήφιος βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΩΡΑ ΔΡΑΣΗΣ», με την Ασημίνα Τσιριγώτη.
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2021 ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΟΤ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 620 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.
Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ.
ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ.
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ.


12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. Όλες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. Στη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. Όλες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια