ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ. 22-23-24 ΤΟ ΤΡΙΕΣΠΕΡΟΝ. 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΑ ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ !

 

-ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ -ΤΡΙΕΣΠΕΡΟΝ -ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ
ΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ ΑΝ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΟΛΟ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ.
ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ.
ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΑΣΤΡΟ.
ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΑ ΗΛΙΟ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΤΑΣΗ» ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΟΞΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ, ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ.
ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΓΙΑ 3 ΤΡΕΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 21 ΠΡΟΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 22 ΠΡΟΣ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ 23 ΠΡΟΣ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΤΡΙΕΣΠΕΡΟ , ΔΗΛΑΔΗ 3 ΤΡΕΙΣ ΕΣΠΕΡΕΣ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.
Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ
ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΣ» ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ 3 ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ.
Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΑΣΤΕΡΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΙΗΣΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΝΤΑ ΗΛΙΟ ΜΑΣ.
ΤΑ ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΦΑΤΝΗ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ.
ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΛΚΥΘΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑΡΑΝΔΟΙ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΕΓΙΝΕ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΟΠΟΥ ΕΝΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΟΥΣ, (ΔΗΛ: ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ)
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΤΟ 1936.
Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «STREAMΑΔΙΑ» ΣΤΙΣ 25-12-2020.
ΑΝ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΟΛΟ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ.
ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ.
ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΑΣΤΡΟ.
ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΑ ΗΛΙΟ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΤΑΣΗ» ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΟΞΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ, ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ.
ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΓΙΑ 3 ΤΡΕΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 21 ΠΡΟΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 22 ΠΡΟΣ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ 23 ΠΡΟΣ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΤΡΙΕΣΠΕΡΟ, ΔΗΛΑΔΗ 3 ΤΡΕΙΣ ΕΣΠΕΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.
ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΙΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ.
ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΑ ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ.
Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΩΝ «ΘΕΟΤΗΤΩΝ» ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΚΡΙΣΝΑ, ΜΙΘΡΑ, ΒΟΥΔΑΣ, ΩΡΟΣ ΚΛΠ.
ΕΤΣΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΣ» ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ 3 ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ.
Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΑΣΤΕΡΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΙΗΣΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΝΤΑ ΗΛΙΟ ΜΑΣ.
ΤΑ ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. Η ΦΑΤΝΗ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΛΚΥΘΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑΡΑΝΔΟΙ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΕΓΙΝΕ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΟΠΟΥ ΕΝΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΤΟ 1936.
Η 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΜΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΟΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΧΡΥΣΟ ΕΠΟΣ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ 2 ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΩΣ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ. ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ, ΤΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΘΥΜΟΥΝΤΑΙ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.
………………………………

ΣΠΑΝΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑ-ΚΡΟΝΟΥ ΤΗΝ 21/12/2904 !! ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΡΙΝ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΕΣΠΕΡΟΝ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ)

……………………………..

Τιs πρώτεs πρωινέs ώρεs τηs 22αs Δεκεμβρίου (01:03 για την ακρίβεια), έχουμε το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, την ουσιαστική μετάβαση στον Χειμώνα, και ταυτόχρονα την μικρότερη σε διάρκεια ημέρα του έτουs (9 ωρεs και 11 λεπτά). Αυτό συμβαίνει καθώs ο άξοναs τηs Γήs έχονταs κλίση 23,5 μοίρεs, “απομακρύνει” τιs περιοχέs του Βορείου Ημισφαιρίου από τον Ήλιο, ενώ ταυτόχρονα έχουμε και την χαμηλότερη δυνατή ανύψωση του Ήλιου στον ουρανό μην ξεπερνώνταs τιs 25 μοίρεs.
………….
Για τρείs ημέρεs (Τριέσπερον-τρεις εσπέρες) συμβαίνει το ίδιο φαινόμενο κι έτσι “φαίνεται” σαν να έχει σταματήσει ο ‘Ηλιος (Ηλιοστάσιο), ενώ στην πραγματικότητα ο πλανήτης μας είναι που κατά την περιστροφική κίνησή του (σαν σβούρα) γύρω από τον εαυτόν του περιστρέφεται με την ίδια κλίση του άξονά του.
………….
Οι Έλληνες αυτές τις μέρες γιορτάζουμε την γέννηση του θεού Διονύσου.
………….
Κατερίνα-Διοτίμα Σπανού ΣΤΙΣ 1:03 ΑΚΡΙΒΩΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΥΚΤΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ!!
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΕΣΠΕΡΟ ΟΠΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΣ (22,23,24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)!!
ΣΤΙΣ 25 ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΜΟΙΡΑ ΠΡΟΣ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ…!!!
ΚΑΛΟ ΤΡΙΕΣΠΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ!!! (ΕΙΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ…)
ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΥΚΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ !!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΦΩΣ ΚΑΙ… ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!
…………………………….
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ, ΤΡΙΕΣΠΕΡΟ ΚΑΙ ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ

Βασίλης Δρόσος ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ ΤΗΣ 21ης ΠΡΟΣ 22α ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΡΙΕΣΠΕΡΟΥ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΚΤΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΡΕΙΣ ΝΥΚΤΕΣ.

ΤΟ ΤΟΞΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ «ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ» ΤΗΝ ΠΡΟΣ ΝΟΤΟΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ «ΣΤΑΣΙΜΟ» ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.
ΤΡΕΙΣ ΙΣΟΧΡΟΝΕΣ ΝΥΧΤΕΣ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΦΩΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΗΣ «ΣΤΑΣΗΣ» ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ 25η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, Ο ΗΛΙΟΣ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ «ΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ», ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΝΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΡΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.
ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ 25ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΟΛΟ, ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ:
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ, ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΣΕΙΡΙΟ, ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΑ ΗΛΙΟ.
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ «ΒΑΣΙΛΕΙΣ», Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΜΠΕΡΟΤΕΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΤΕΛΛΩΝ ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ 25ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο «ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ» ΗΛΙΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΝΥΧΤΕΣ «ΣΤΑΣΗ» ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΩΝ ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ (ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΙ), ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ (ΟΔΗΓΕΙ) Ο ΣΕΙΡΙΟΣ (ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΑΣΤΡΟ), ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΝΤΑ ΗΛΙΟ (ΤΟΝ ΖΩΟΔΟΤΗ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ)….
ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ, ΠΛΕΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΥΣ ΦΡΟΡΟΠΟΙΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ….
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)
…………………………….

……………………………………………………………………….

……………………………………………………………………

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια