ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - 25/11/2021

 

ΠΗΓΗ  :  Ε.ΣΥ. ΑΙΓΑΛΕΩ


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - 25/11/2021

ΑΡΤΕΜΙΣ -30 . ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΨΟΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ. Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ.

ΤΟ “ΑΡΤΕΜΙΣ” ΠΑΡΗΧΘΗ. ΑΛΛΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ. ΑΡΧΙΚΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΓΚΙΟΛΒΑ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ “ΑΡΤΕΜΙΣ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΟ. ΌΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΑΡΧΙΚΟ . Η ΕΒΟ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΟΜΟΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ, ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ “ΑΡΤΕΜΙΣ”. ΕΙΧΕ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ 75 ΔΙΣ. ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΕΔΑΦΟΣ . ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ . Η Ε.ΣΥ. ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ . ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ . ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ
Ο Ανδρέας Καμπέρης, υποψήφιος βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ... Ε.ΣΥ.;;», με τον Κώστα Φραγκόπουλο.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια