ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

315.362,61€ ΠΕΤΑ ΤΑ ΣΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ… ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ… ΤΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΣΟΥ…

 

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ … ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ … ( ΠΟΥ ΝΑ ΤΗ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΛΙΜΑΔΙΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;;; ) ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΓΛΕΝΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΗΘΑΡΓΟ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ …

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΩΡΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΝΑ ΒΑΥΚΑΛΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΕΝΟΣ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΕΦΑΛΟΣΚΥΦΤΕΣ ΠΕΙΘΗΝΙΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΜΙΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΨΩΜΟΛΥΣΣΑΝΕ … ΑΙΔΩΣ ΡΕ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΩΡΕ !!! ΚΟΜΠΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΩΡΕ ΣΚΛΑΒΟΙ !!! ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΨΙΧΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ;;;

ΟΡΘΙΟΙ ΩΡΕ !!! ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΜΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!

6ΚΙΞ46ΜΨΙΜ-6ΛΕ

94ΣΔ46ΜΨΙΜ-ΤΘΤ

…………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια