ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Πρωθυπουργός εκτός ελέγχου

 


Με χαρακτηριστική ευκολία εξέθεσε συνεργάτες, επιστήμονες, τον ίδιο του τον εαυτό.

Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού περί διανομής αυτοδιαγνωστικών τεστ στους πολίτες για τις γιορτές, όταν μέχρι χθες ακόμα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για την υποχρέωση πληρωμής των διαγνωστικών ελέγχων από εμβολιασμένους και μη, είναι άλλο ένα δείγμα της επικίνδυνης διολίσθησης μιας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης που μετατρέπεται σε «καθεστώς».

Θα ήταν φαρσοκωμωδία, εάν δεν είχε εκλάβει τις διαστάσεις μίας εθνικής τραγωδίαςΤης μεγαλύτερης τραγωδίας σε καιρό ειρήνης που έχει υποστεί η Ελλάδα, με 20,000 νεκρούς. Ξεπερνώντας ακόμα και τους νεκρούς της Ισπανικής Γρίπης στη χώρα μας, στις αρχές του 20ου αιώνα.

Ουδείς λοιπόν μπορεί να γελάσει με το γελοίο θέαμα ενός πρωθυπουργού ο οποίος έρχεται ως πυροσβέστης για να σβήσει την φωτιά που ο ίδιος έχει βάλει. Να δηλώσει ως από μηχανής θεός, ότι τα διαγνωστικά τεστ θα διανέμονται δωρεάν στους πολίτες, όταν οι στενοί τους συνεργάτες και ο ίδιος ο εκπρόσωπος του, είχαν δημιουργήσει το θέμα με τα τεστ επί πληρωμή μία ημέρα πριν!

Ένα αρρωστημένο επικοινωνιακό τρικ, προφανώς για να αμβλυνθούν οι αντιδράσεις μετά το σκάνδαλο της μελέτης Λύτρα – Τσιόδρα.

Σήμερα όμως, αποκαλύφθηκε και ένα κυβερνητικό έγκλημα, για το οποίο οπωσδήποτε θα πρέπει να υπάρξει ενδελεχής διερεύνηση. Αποδείχτηκε ότι ο όρος «πανδημία των ανεμβολίαστων» δεν ήταν μόνο ψευδής και διχαστικός, αλλά άκρως επικίνδυνος και ενδεχομένως καταστροφικός για την δημόσια υγεία.

Διότι η έκρηξη των κρουσμάτων, ακολούθησε την ασυδοσία την οποία διέσπειρε η κυβέρνηση, δίνοντας την απόλυτη ελευθερία στους πλήρως εμβολιασμένους και μαζί την ψευδαίσθηση ότι «δεν κινδυνεύουν από την πανδημία»!

Λίγες ημέρες μετά το άνοιγμα των νυχτερινών κέντρων μόνο για εμβολιασμένους, ήρθε η λαίλαπα του τέταρτου κύματος. Μπορεί να είναι μία πρωτοφανής σύμπτωση. Μπορεί όμως να είναι και το αποτέλεσμα ενός κυβερνητικού εγκλήματος.

Διότι είναι αδιανόητο να καταδικάζεις στην ανέχεια το σύνολο του λιανικού εμπορίου, της εστίασης, όλης της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας δηλαδή, που τεκμηριωμένα είχε χαμηλότερη συμβολή στην διασπορά του Κορονοϊού, ειδικά σε σύγκριση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και φυσικά τον εναγκαλισμό εκατοντάδων ατόμων σε κλειστό χώρο, χωρίς αποστάσεις και μάσκες με κατανάλωση αλκοόλ για ώρες ολόκληρες. Η μελέτη άλλωστε που διενεργήθηκε στη Γερμανία και δημοσιεύτηκε στο The Lancet, τεκμηρίωσε ότι τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης αποτελούν εστίες υπερμετάδοσης του κορονοϊού. Με αποτέλεσμα Γερμανία και Γαλλία να λάβουν άμεσα μέτρα.

Ένας πρωθυπουργός που για ακόμα μία φορά υποκαθιστά επιστήμονες και επιτροπές, προκαλώντας ακόμα και την στοιχειώδη λογική, επωμίζεται μόνος του ακέραια την ευθύνη για αυτή την σύγχρονη εθνική τραγωδία. Μπορεί ο ίδιος να πιστεύει ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται «εκτός ελέγχου», κάποια στιγμή όμως θα ελεγχθεί.

ΠΗΓΗ

                                                     ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ BLOG

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

 FACEBOOK

INSTAGRAM

 TWITTER

Το ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Το ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια