ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΥΤΥΧΙΑ, ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

 

ΕΥΤΥΧΙΑ, ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
ΕΥΤΥΧΙΑ, ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Η Κασσάνδρα Λαμπροπούλου, υποψήφια βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ … Ε.ΣΥ.;», με τον Κώστα Κανελλόπουλο.

Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ.

ΕΝΩ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ. ΟΜΩΣ Η ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΑΡΑ Η ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΑΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.

ΟΜΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΥΓΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. - ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια