ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ UNICEF ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

 

ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ UNICEF ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ
ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ UNICEF ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ
Η Νανά Εμενίδου, υποψήφια βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή “ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ … Ε.ΣΥ.;” με τον Κώστα Φραγκόπουλο.
ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΤΩΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΥΨΗΛΟΙ, ΙΔΙΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΤΩΧΟΤΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η UNICEF ΣΕ ΝΕΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΓΝΙΚΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ.
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΚΑΙ ΑΝ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ UNICEF. Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ, ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΓΑΜΟΥ ΒΙΟΥ ΘΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΞΑΡΧΗΣ.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΦΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΟΝΟ, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ, ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ.
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΕΥΓΟΝΙΑ.
Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ.



13.0 ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.
Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.
13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.
13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.
13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.
13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.
13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.
13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.
13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.
13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,
13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.
13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών.
Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

Οικογένεια & αντιμετώπιση υπογεννητικότητας
Θα ενθαρρυνθεί η ανάπτυξη των Ελληνικών οικογενειών και του Ελληνισμού προσφέροντας ένα «υγιές μηνιαίο πάγιο για το νεογνό», έτσι ώστε περισσότερες οικογένειες να γίνονται «πολύ-οικογένειες». Συμπεριλαμβανομένου και ενός προγράμματος που θα ονομάζεται «από το λίκνο μέχρι το μνήμα», ο πατέρας και η μητέρα δεν θα έχουν πια καμία ανησυχία για το πως θα μεγαλώσουν και θα εκπαιδεύσουν τους απογόνους τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια