ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ΕΟΤ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Τ.Ε. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑ (ΜΕΡΟΣ Α’)

 

Ο ΕΟΤ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Τ.Ε. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑ (ΜΕΡΟΣ Α’)

Ο ΕΟΤ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Τ.Ε. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑ (ΜΕΡΟΣ Α')
Ο ΕΟΤ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Τ.Ε. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑ (ΜΕΡΟΣ Α’)

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΚΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΜΙΑΣ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1950 ΟΠΟΥ ΙΔΡΥΕΤΑΙ Ο Ε.Ο.Τ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΝΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΠΔΔ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 920/1971 ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ “ΑΞΕ ΑΣΤΗΡ” (ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ) ΕΔΑΦΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΒΟΥΡΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 190 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 500 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ (ΒΛΕΠΕ ΦΕΚ 3084/2016) ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΑΡΑΒΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 400 ΕΚ.€ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ 305 ΠΗΡΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 95 ΕΚ.€. ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ (ΒΛΕΠΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΤΛ) ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΙΔ. ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΛΔ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΕ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΔΗΜΟΣΙΟ). ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΕΞΙ ΕΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΔΑΝΕΙΟΥ (600 ΔΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ) ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ 2.3 ΤΡΙΣ € ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΒΛΕΠΕ ΟΡΑΜΑ ΕΛΛΑΣ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΝΩ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ.12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια