ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

1940-1944: ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ” ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ Rothchild+Χ.Ο.ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. (Βίντεο)


 

Παρά τις «πανηγυρικές» εκδόσεις της Εθνικής, που προσπαθούν να αλλοιώσουν την ιστορία. Η αλήθεια και η ιστορική πραγματικότητα είναι αδιαπραγμάτευτες, όσο κι αν κάποιοι θέλουν να ‘’κρύψουν’’ το βρώμικο παρελθόν τους

Αδιαμφισβήτητα η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος-που στην ουσία ούτε των Ελλήνων είναι άρα ούτε και εθνική- από την γέννηση της αποτελεί μια ιδιωτική εταιρεία που οι δωσίλογες κυβερνήσεις της παραχωρούν το αποκλειστικό προνόμιο της έκδοσης χρήματος. Μέσω αυτού του προνομίου που δημιουργεί συνεχόμενο δανεισμό κεφαλαίων ‘’σκλάβωσαν’’ το Ελληνικό Κράτος.

Προχωρώντας παρακάτω εύκολα διαπιστώνουμε την διαπλοκή της ΕΤΕ τόσο με τους Παγκόσμιους Τραπεζίτες όσο και με την εμπλοκή της στην χρηματοδότηση της ναζιστικής Γερμανίας .

ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ , ΛΟΙΠΟΝ , ΤΟ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ‘’ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ’’ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΟΛΟΣΣΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΕ , Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

Τις σκοτεινές διαδρομές της ΕΤΕ αποκαλύπτει ο κύριος ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ- υποψήφιος Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ στο Νομό Σερρών- στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.

ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: tzintzioss@gmail.com – 697 7600 939  • ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΣΤΟ ELEFSIS TV

………………………………………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ :

Ρότσιλντ – Εθνική Τράπεζα και “Ελληνικό” Κράτος.

ΟΔΔΗΧ ΚΑΙ ROTHSCHILD… ΟΠΩΣ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ” , “ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ” , “ΤΧΣ” … ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ”

“ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ” ΚΑΙ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ δια ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ” ΟΙ 50-50 ΙΔΡΥΤΕΣ-ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ !

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ : ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.!

Η “ΕΘΝΙΚΗ” ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

“ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ” Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ”

Το χρονικό: Η Τράπεζα της Ανατολής, η Εθνική τράπεζα και η Κεντρική Τράπεζα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ” ΤΩΝ Rothschild & Χ.Ο.ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. , ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ FUNDS ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ(ΡΟΥΦΗΓΜΑΤΟΣ) ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ !

Πωλούνται από την “χριστιανική ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.” και τους Εβραίους Rothschild ιδιοκτήτες της “ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ” και της “Τράπεζας της Ελλάδος” που κατέχουν και τις άλλες τράπεζες στην Ελλάδα…

ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ; ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! Τ.Χ.Σ. ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ Rothschild ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια