ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

 

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΔΕΛΛΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑΤΑ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 200.000 ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΑΝΤΙ ΤΩΝ 30.000 ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΝ 80.000. ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΘΕΡΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕΙ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΣ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ, ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΕΣ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΕ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΙΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ. ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ. ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΩΣ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια