ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ: ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ Η ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

 Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ″ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Ή ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ: ΤΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ TARGET MODEL, ΤΑ ΔΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΓΕΝΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ.

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ, ΑΦΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟ 2019, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΟΜΑΛΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΛΙΓΝΙΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ.
Η ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΛΙΓΝΙΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΓΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΑΕΡΙΟΥ (LNG) ΑΠΟ ΗΠΑ, ΑΛΓΕΡΙΑ, ΚΑΤΑΡ ΚΛΠ. ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε, ΣΩΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ;

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια