ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ

   ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1944 ΕΓΙΝΕ H ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ (BRETTON WOODS), ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ 730 ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΠΟ 44 ΧΩΡΕΣ.Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΜΑΟΥΝΤ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ», ΣΤΟ ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΤΟΥ ΝΙΟΥ ΧΑΜΣΑΪΡ ΤΩΝ Η.Π.ΑΤΗΝ 1Η ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΤΙΣ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 1944, ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΗΞΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΙΣ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1945).ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΕΙΡΑΣ ΝΕΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ.

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ»

ΟΙ 44 ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ 198 ΧΩΡΕΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΗΤΑΝ:

1. Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ (ΔΝΤ – IMF) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, (ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ).2. Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ (IBRD), Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ) ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. 

ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΥΤΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ– WORLD BANK».ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Η ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ - ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ.

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ 44 ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ» ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.


Α/Α

ΧΩΡΑ

ΜΕΡΙΔΙΟ ΔΝΤ

(EKAT. $)

ΜΕΡΙΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (EKAT. $)

1

ΑΙΓΥΠΤΟΣ

45 

40

2

ΑΙΘΙΟΠΙΑ

6

3

3

ΑΙΤΗ

5

2

4

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

200

200

5

ΒΕΛΓΙΟ

225

225

6

ΒΟΛΙΒΙΑ

10

7

7

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

15

10,5

8

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

150

105

9

ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ

60

40

10

ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ

5

2

11

ΓΑΛΛΙΑ

450

450

12

ΔΑΝΙΑ

*

*

13

ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜ.

2

2

14

ΕΛΛΑΣ

40

25

15

Ε.Σ.Σ.Δ  (USSR)

1200

1200

16

ΗΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ

1300

1300

17

ΗΝ. ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

2750

3175

18

ΙΝΔΙΑ

400

400

19

ΙΡΑΚ

8

6

20

ΙΡΑΝ

25

24

21

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

5

3,2

22

ΙΣΛΑΝΔΙΑ

1

1

23

ΚΙΝΑ

550

600

24

ΚΟΛΟΜΒΙΑ

50

35

25

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

5

2

26

ΚΟΥΒΑ

50

35

27

ΛΙΒΕΡΙΑ

0,5

0,5

28

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

10

10

29

ΜΕΞΙΚΟ

90

65

30

Ν. ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

100

100

31

Ν. ΖΗΛΑΝΔΙΑ

50

50

32

ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ

2

0,8

33

ΝΟΡΒΗΓΙΑ

50

50

34

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

275

275

35

ΟΝΔΟΥΡΑ

2,5

1

36

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

15

10,5

37

ΠΑΝΑΜΑΣ

0,5

0,2

38

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

2

0,8

39

ΠΕΡΟΥ

25

17,5

40

ΠΟΛΩΝΙΑ

125

125

41

ΣΑΛΒΑΔΟΡ

2,5

1

42

ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΑ

125

125

43

ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ

15

15

44

ΧΙΛΗ

50

35


* Η ΔΑΝΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΤΙΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 1946.

ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ (ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΗΠΑ ΤΟΥ 1944) ΕΙΝΑΙ 2,4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ.

** ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΡΙΔΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ SDR (1 SDR = $ 1.419), ΒΛΕΠΕ: https://www.imf.org/en/About/executive-board/members-quotas

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΙΣΟΤΙΜΙΩΝ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΙΣΟΤΙΜΙΩΝ) ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΙΜΗ, ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΕΝΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ (1%), ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ.

ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ, ΣΤΑ 35 ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΝΑ ΟΥΓΙΑ (31,1034768 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ) ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΧΡΥΣΟ.

ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΙΜΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ.

ΕΤΣΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΣΤΑΘΕΡΗ, ΜΕ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 1% ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΤΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ Ή ΣΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ. 

ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 35 ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΝΑ ΟΥΓΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ.

ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ, ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 10% ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ 10% ΤΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  FEDERAL RESERVE Η ΟΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ, (ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1933 ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ), ΣΚΟΠΙΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΣΟΤΙΜΙΩΝ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1971 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΝΙΞΟΝ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ FEDERAL RESERVEΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΣΕ ΧΡΥΣΟ!ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕ ΟΤΙ H ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΤΕ ΠΛΕΟΝ  ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΤΑΝ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 1971 ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΣΟΤΙΜΙΩΝ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΤΟΥ 1944, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΙΣΧΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

2ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ (ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ) ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ «ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ» ΤΩΝ 44 ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ.

ΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ (BIS) ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.

ΑΠΟ ΤΟ 1966 – 1967, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ «ΤΡΕΧΟΥΝ» ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕ ΓΚΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΟΘΟΝΕΣ.

ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, (ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, REAL ESTATE, ΖΑΧΑΡΗ, ΚΑΦΕΣ, ΚΑ),  ΠΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ.

ΤΟ 60% ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ, (ΑΓΟΡΑ - ΠΩΛΗΣΗ), ΚΑΘΕ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ 44 ΧΩΡΩΝ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥΣ.     

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΕΝΩ Η ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10$ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ, Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΝΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΣΤΑ 100$ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ.

ΑΠΟ ΤΑ 100$ ΤΑ 60$ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΩΝ 44 ΧΩΡΩΝ, (ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 40$ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ).

ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ, ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ «ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ» - ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΠΟΣΑ, (ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΤΕΤΡΑΚΙΣ, ΚΛΠ, ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ), ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ 44 ΧΩΡΩΝ. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΕΧΕΙ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 44 ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ BRETTON WOODS, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ CIA.

ΑΡΑ Η CIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, (ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ), ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ 44 ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ, ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΤΟΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 30, 40 Ή 50 ΕΤΩΝ, ΥΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΤΟΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1Ο:  ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΤΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ. ΤΕΤΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.

2Ο: ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΩΝ

3ΟΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΣΤΟ 120% ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΙΤΗΘΗΚΑΝ.    

ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΜΟΝΕΣ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ, ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ, Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΙΣΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ, ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΜΟΜΑ, Κ.Α.

ΚΑΝΕΙΣ  ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟ 2013 ΗΤΑΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΟΛΙΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ (ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ), ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΕΚΤΕΛΕΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΕ ΑΤΟΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ «ΟΡΑΜΑ ΕΛΛΑΣ» ΓΙΑ 325 ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΓΙΑ 49.000 ΕΡΓΑ, ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.  ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ, ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, 130 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 2000.ΟΥΤΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ!

Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ

ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ  ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ BRETTON WOODS ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ (Ε.Σ.Σ.Δ).

Η ΕΛΛΑΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ 766/1945 ΣΤΟ ΦΕΚ ΑΡ. 315/27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1945.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 766/1945, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Σ.Σ.Δ.ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΧΩΡΕΣ, (ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ), ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΚΕ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ.ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ, Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΜΠΑΡΟΥΝΗΣ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.

ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ, Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥΟ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΜΠΑΡΟΥΝΗΣ.

ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ.ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS, ΙΟΥΛΙΟΣ 1944. ΟΡΘΙΟΙ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ): EM BERNSTEIN, AP MOROZOV, DEAN ACHESON, A.A ARUTIUNIAN, HARRY D. WHITE, JESSE P. WOLCOTT, N.F CHECHULIN, F.B BYSTROV, I.D ZLOBIN, M.M IDASHKIN, ANSEL F. LUXFORD.

ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΙ (ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ): MABEL NEWCOMER, EDWARD E. BROWN, FRED M. VINSON, HENRY MORGENTHAU, M. S. STEPANOV, BRENT SPENCE, P. A. MALETIN, CHARLES W. TOBEY.

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2007,

(.https://drive.google.com/file/d/1MZfV312FU_bHb7hwMa09Er3Z28xhKFXv/view), ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑ (10) ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΩΣ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ, 115,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ 1966 ΤΟΚΙΖΟΜΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕ 4% ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2007 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΗΡΩΝΟΥΝ: 

1) ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ 16 ΔΙΚΑΣΤΕΣ)
2) ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ 17 ΔΙΚΑΣΤΕΣ)
3) Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
4) Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
5) Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ
6) Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ
7) ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
8) ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ
9) Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
10) Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ
11) Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ
12) Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΟΗΕ
13) ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ
14) Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ
15) ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
16) Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
17) ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΗΝΩΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
18) Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΟΠΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
19) Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ
20) ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ
21) ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ
22) Ο ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
23) ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
24) ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ
25) Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ASIA PACIFIC

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2007 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΤΟ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2007, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ, ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ.ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ

ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 44 ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΤΟΥ 1944 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ!

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ Ο ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΣΤΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2007, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΕΣΣΔ (ΡΩΣΙΑΣ) ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES &

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ε.ΣΥ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ:2665300856


         

 

SACRED ELLANIA TEXTS  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια