ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

11 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

  

     ΤΟ 2010 ΜΕΤΡΟΥΣΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΥΣΑΜΕ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ‘’ΑΒΛΕΠΕΙ’’ ΑΛΛΑ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ:

ΣΤΙΣ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΟΛΟΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΝΑΥΔΟΙ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΓΕΏΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ  ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΕΚ ΤΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΑΧΘΕΙ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ. ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ,ΜΙΑ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

ΠΑΡ΄ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΔΕΙΚΤΗ ΧΡΕΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΠ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΙ ΑΠΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ.

ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 

ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ  

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: tzintzioss@gmail.com – 697 7600 939

ΠΗΓΗ


 


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES &

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ε.ΣΥ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ:2665300856


         

 

SACRED ELLANIA TEXTS

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια