ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΩΝ ΗΠΑ! ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ;

  


     Το 1991-93 ο πατέρας του Κυριάκου, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας, ξεπούλησε ξεδιάντροπα το όνομα της Μακεδονίας για να διευκολύνει τα αμερικανικά συμφέροντα στα Βαλκάνια. Τι πρόκειται να ξεπουλήσει ο γιος του, Κυριάκος, τώρα που θα επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο και θα μιλήσει στο Κογκρέσο των ΗΠΑ (15-17 Μαΐου – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΕΛΟΣI ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ );

Για δεκαετίες το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προωθεί τη «δίκαιη κατανομή» μεταξύ Ελλάδας/Κύπρου και Τουρκίας του ορυκτού/υδρογονανθρακικού πλούτου στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Γιατί δεν «μοιράζουν δίκαια» τον αμερικανικό πλούτο με το Μεξικό, την Κούβα και τις Μπαχάμες στην Καραϊβική και στον Κόλπο; Γιατί ΔΕΝ εφαρμόζουν το Δίκαιο της Θάλασσας στη Μεσόγειο; Γιατί να πληρώσει η Ελλάδα το τίμημα για την προσέλκυση της Τουρκίας πίσω στη δυτική συμμαχία;

Πέρα από τα παραπάνω, ο Μητσοτάκης ως αρχηγός μιας «μαφιόζικης» οικογένειας αντιπροσωπεύει την έλλειψη αξιοκρατίας και τις σχέσεις πατρωνίας σε ένα άρρωστο πολιτικό σύστημα που έχει καταστρέψει την Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να πιστέψετε την εξειδικευμένη ανάλυσή μου παρακάτω. Στο δεύτερο μέρος της ανάρτησης διαβάστε τι είχε να πει ο καθηγητής του Στάνφορντ Τζον Ιωαννίδης (διάσημος πλέον λόγω των καλά τεκμηριωμένων θέσεων του κατά την πανδημία) για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συμμαθητή του στο Κολλέγιο Αθηνών, ένα ιδιωτικό λύκειο για παιδιά προνομιούχων.. .

Του Νίκου Σταματάκη


Ακόμη τελείωνα τις διδακτορικές μου σπουδές στο Πανεπιστήμιο Stony Brook κατά τα έτη 1991-93 (την ίδια περίοδο που ήμουν ο κύριος αρθρογράφος του “Εθνικού Κήρυκα” στη σχετικά νεαρή ηλικία των περίπου 30 ετών) όταν το θέμα του ονόματος ης Μακεδονίας ήταν στο υψηλότερο σημείο του και ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μαζί με τον Υπουργό Εξωτερικών του Αντώνη Σαμαρά ήταν κάθε δύο μήνες στη Νέα Υόρκη για «διαπραγματεύσεις» στα Ηνωμένα Έθνη και το Στέιτ ΝτιπάρτμεντΠαρακολούθησα με τα ίδια μου τα μάτια όλες τις εξελίξεις που οδήγησαν στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας από τον έλληνα πρωθυπουργό που δεν έχασε την ευκαιρία να ισχυριστεί ότι «το θέμα θα ξεχνιόταν σε δέκα χρόνια»Τριάντα χρόνια μετά η Ελλάδα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τις συνέπειες αυτής της προδοτικής πράξης. Ο σημερινός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποδείχθηκε «άξιος» γιος του πατέρα του: εξελέγη με μια πλατφόρμα που εναντιωνόταν στην χωρίς αναγκαστικούς όρους ή χαλαρή εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών και υποσχέθηκε ότι θα προσπαθούσε να τη μεταμορφώσει, αλλά κατέληξε να ξεχάσει τις υποσχέσεις του. Και όπως και ο μπαμπάς του, αντιμετωπίζει πολιτικό θάνατο στις επόμενες εκλογές…

Εκείνα τα χρόνια (1991-93) θυμάμαι ότι συμμετείχα σε ένα σεμινάριο κοινωνικών επιστημών με θέμα «Μεσογειακές Κοινωνίες» και τη συγκεκριμένη ημέρα το θέμα ήταν η «Προέλευση της Μαφίας». Καθώς μιλούσαμε για «νονούς» κλπ. σήκωσα το χέρι και ανέφερα ότι «ο σημερινός πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, έχει τουλάχιστον 6.000 βαφτιστήρια, τα περισσότερα στην Κρήτη»… Επεσε η απόλυτη σιγή στην αίθουσα για τα επόμενα 30 δευτερόλεπτα… Ο καθηγητής έσπασε τη σιωπή με ειρωνεία: “Εσείς οι Έλληνες έχετε μια ποικιλία συνεισφορών στον δυτικό πολιτισμό…”

Επιτρέψτε μου να απαριθμήσω εν συντομία τις πολλές ενδείξεις ότι ο Κωνσταντίνος και τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι οι επικεφαλής μιας «μαφιόζικης» οργάνωσης που έχει καταστρέψει την Ελλάδα (μαζί με τις άλλες «μαφιόζικες» οικογένειες Καραμανλή και Παπανδρέου και πολλές μικρότερες/τοπικές) . Παρακαλώ μην αμφιβάλλετε για τα στοιχεία μου: Έχω διαβάσει και ερευνήσει διεξοδικά την οικογενειακή ιστορία για χρόνια, έχω επισκεφτεί επανειλημμένα το νησί της Κρήτης (όπου έχω τις οικογενειακές μου ρίζες) και είμαι από τους ελάχιστους Ελληνοαμερικανούς που έχουν επισκεφτεί το συγκρότημα της Οικογένειας Μητσοτάκη στον Άγιο Ματθαίο στα Χανιά σε πολύ ανύποπτο χρόνο το 1984.  Τότε ήταν μια κανονική βίλα, σε μια όμορφη τοποθεσία με θέα στον κόλπο της Σούδας. Τώρα είναι ένα τεράστιο σύμπλεγμα που προστατεύεται από πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, γερμανομαθής δικηγόρος σε νεαρή ηλικία 23-25 ​​ετών, υπηρέτησε ως σύμβουλος σε γερμανικά δικαστήρια στην κατεχόμενη Κρήτη (1941-44). Εκεί διαμόρφωσε τη συνήθεια της διπροσωπίας που τον ακολουθούσε σε όλη του τη ζωή και είχε ως κύριο ωφελημένο τα δικά του συμφέροντα. Οι δεσμοί της οικογένειας Μητσοτάκη με τα γερμανικά συμφέροντα συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενεπλάκη στο περιβόητο σκάνδαλο δωροδοκίας της Siemens που έχει αμαυρώσει οριστικά τη «φήμη» του…


Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης «έκανε επαφή» με τον τότε διευθυντή της CIA Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο και άρχισε να αποτελεί ενεργούμενο των αμερικανικών συμφερόντων (καταφέρνοντας ταυτόχρονα να διατηρήσει τους δεσμούς του με τους Γερμανούς!!)  Ως μέρος των «υπηρεσιών» του, έπαιξε βασικό ρόλο στην ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης της Ελλάδας το 1965 δημιουργώντας χάος και οδηγώντας στη στρατιωτική δικτατορία το 1967.  Να θυμίσω εδώ ότι ο Πρόεδρος Κλίντον ζήτησε επίσημα συγγνώμη για το γεγονός αυτό σε επίσκεψή του στην Ελλάδα; Ποιο ακριβώς ήταν το «συμβόλαιο» του με τη CIA είναι ακόμα ασαφές, αλλά θα σας πω μόνο ότι αυτό το κομμάτι των αμερικανικών αρχείων αποφασίστηκε να μείνει για πάντα απόρρητο καθώς οι «υπηρεσίες» συνεχίζονται με άλλα μέλη της «οικογένειας»…

Αν ψάξεις στο google «Μητσοτάκης, χασίς, Ζωνιανά» (κατά προτίμηση στα ελληνικά) θα καταλήξεις σε πολυάριθμες αναφορές στην ενασχόληση της οικογένειας Μητσοτάκη με την καλλιέργεια και εμπόριο χασίς στο χωριό Ζωνιανά όπου «μοιράζονταν» τα κέρδη με την άλλη μεγάλη μαφιόζικη οικογένεια της Κρήτης, τους Κεφαλογιάννηδες. Να πω μόνο εδώ ότι αυτό το χασίς εκτιμάται ως άριστο ποιοτικά στην καλύτερη ευρωπαϊκή αγορά ναρκωτικών του Άμστερνταμ…

Μπορείτε επίσης να ψάξετε στο google “Μητσοτάκης, αρχαιοκαπηλία” και θα βρείτε απεριόριστες καταχωρήσεις για πολλές δεκαετίες μέχρι σήμερα. Κάποια στιγμή οι καταγγελίες μεγάλωσαν και η θηλιά του υπουργείου Δικαιοσύνης έσφιξε γύρω από την οικογένεια Μητσοτάκη. Ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου αποφάσισε να τους ρίξει στα μαλακά επιτρέποντάς τους να “δωρίσουν” τις πολύτιμες αρχαιότητες στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων, όπου εκτίθενται σήμερα ως «Συλλογή Μητσοτάκη»… Όπως λέει η παροιμία, “κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει…”

Πρόσφατα, ο γνωστός «ταμίας» της οικογένειας Μητσοτάκη, εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, ενεπλάκη σε ένα ακόμη σκάνδαλο ναρκωτικών, με το πλοίο του «Noor-1» (ΦΩΤΟ) που συνελήφθη όταν μετέφερε ναρκωτικά από το Ιράν στην Ελλάδα. Η υπόθεση σέρνεται ακόμα στα ελληνικά δικαστήρια και πολλοί μάρτυρες «αυτοκτόνησαν»… Αξιόπιστες πηγές μας λένε ότι πολλοί πολιτικοί και άλλοι εθεάθησαν να βγαίνουν από το γραφείο του Μαρινάκη κρατώντας βαλίτσες γεμάτες μετρητά – ανάμεσά τους και κάποια αξιόλογα μέλη της ελληνoμερικανικής κοινότητας, «ένθερμοι» υποστηρικτές της οικογένειας Μητσοτάκη!…

Θα μπορούσα να συνεχίσω εις το διηνεκές αλλά επιτρέψτε μου να σταματήσω εδώ. Σας φαίνεται μετά από αυτά που διαβάσατε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι κάποιος που θα έρθει στην Ουάσιγκτον για να τιμηθεί χωρίς κάποιο όφελος για το «βαθύ κράτος» της αμερικανικής πρωτεύουσας; Ήδη πρόδωσε τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας στέλνοντας όπλα στην Ουκρανία και συμμετέχοντας στις κυρώσεις. Η Τουρκία και το Ισραήλ κράτησαν ουδέτερη θέση επειδή οι κυβερνήσεις τους είναι πατριωτικές και γνωρίζουν ακριβώς τι τους συμφέρει. Συγκεκριμένα, το Ισραήλ αρνήθηκε να συμμετάσχει σε οποιεσδήποτε κυρώσεις κατά της Ρωσίας, αν και επωφελείται παίρνοντας 3 δισ. δωρεάν αμερικανική βοήθεια ετησίως!! Όχι μόνο αυτό, αλλά πρόσφατα το Ισραήλ υπέγραψε μια τεράστια συμφωνία με την Κίνα, επιτρέποντας περίπου 2 δισεκατομμύρια κινεζικές επενδύσεις σε ισραηλινά λιμάνια – ειδικά τη Χάιφα – μόλις ένα μίλι μακριά από το σημείο όπου ελλιμενίζονται αμερικανικά πολεμικά πλοία όταν επισκέπτονται το Ισραήλ!! Αλλά ο Μητσοτάκης δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ πρόβλημα να προδώσει τα συμφέροντα της Ελλάδας και συμμετείχε στις κυρώσεις… Α, ξέχασα…Εμείς οι Έλληνες είμαστε αυτοί που “εφηύραμε” την έννοια του “προδότη” (“Εφιάλτης”) την εποχή της Μάχης των Θερμοπυλών το 480 π.Χ.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ – ΠΡΩΤA ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2016 στο Huffingtonpost.gr με αφορμή την εκλογή Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας… 

( Περᾶστε ἀπό τήν σελίδα γιά νά διαβάσετε τήν ἐπιστολή) 

ΠΗΓΗ : helleniscope.com

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.1. Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.

1.2. Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.

1.3. Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.

1.4. Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.

1.5. Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.

1.6. Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.

1.7. Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.

1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.

1.9. Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.

1.10. Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

1.0  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

1.1. Αναβάθμιση της υπηρεσίας σε όλα τα επίπεδα και στελέχωση με προσωπικό με ελληνικό DNA και με όρκο για την υπηρεσία τους προς την Πολιτεία.

1.2. Η αναβαθμισμένη υπηρεσία θα κάνει έλεγχο όλων των αρχαιολογικών περιοχών που έχουν βρεθεί και έχουν καλυφθεί σκοπίμως με δόλο ώστε να μη φανερώνεται και αναδεικνύεται το Ελληνικό Μεγαλείο.

1.3.Θα συσταθεί επιτροπή η οποία θα αναδείξει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους σε έναν αρχαιολογικό χάρτη ( υπολογίζεται ότι είναι πάνω από 30.000 ) και θα αναλάβει να τους καθαρίσει, να τους αναδείξει και να τους αναβιώσει. Αυτό σημαίνει, για οτιδήποτε έχει κτιστεί πάνω σε αρχαιολογικό τόπο, ναό ή βωμό αυτομάτως κατεδαφίζεται ώστε να αποκαλυφθεί η αρχαία κληρονομιά μας.

1.4. Σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο ηπειρωτικό ή νησιωτικό, υπάρχουν ολόκληρες πόλεις θαμμένες πάνω στις οποίες βρίσκονται καινούρια κτίσματα όλων των ειδών.

1.5. Στον εκτός Ελλαδικού χώρο θα απαιτηθούν, για οτιδήποτε είναι Ελληνικό, τα πνευματικά και κληρονομικά δικαιώματα του Έθνους μας.

1.6. Καθήκον του Υπουργείου Πολιτισμού είναι να εντάσσει και να ενσωματώνει στο Έθνος μας κάθε άνθρωπο και κάθε έργο ανθρώπου που ανήκει στο Γένος μας.

1.7. Θα διατεθούν όσα κεφάλαια χρειαστούν για την αποκατάσταση και αναβίωση της γλώσσας μας, των εθίμων μας, των επιστημών μας και των τεχνολογιών μας.

1.8. Θα αποκατασταθεί η ιστορία μας.

1.9. Θα κατασκευαστούν Μουσεία, όσα χρειαστούν για να φιλοξενούν, τα τεχνουργήματα των προγόνων μας.

1.10. Θα γίνει μέσω του Ο.Η.Ε. η αναγνώριση των πνευματικών δικαιωμάτων σε ότι ανήκει στο Έθνος μας.

1.11. Η πολιτεία θα οικοδομήσει και θα οργανώσει τα μνημεία αγάλματα καθώς και τις περιοχές ιστορικής αξίας των πιο σημαντικών και κρίσιμων γεγονότων όλης της Ελληνικής ιστορίας που είναι σημαντικά για το Έθνος της Ελλάδος αλλά και για τον Ελληνισμό στο Παγκόσμιο στερέωμα θα διοργανώσει, σχεδιάσει και αποκαλύψει και θα εδραιώσει την οργάνωση που θα καθιερώσει την διδαχή της νεοελληνικής γλώσσας καθώς και της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, που θα διακλαδωθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του Κόσμου γενικότερα και την περαιτέρω καθιέρωση αυτών των οργανώσεων με Μαθητευομένους Έλληνες και Φιλέλληνες, να επαναφέρει, να αναδιοργανώσει και να υπερασπιστεί την Ορθοδοξία της Ελληνικής γλώσσας στο παγκόσμιο στερέωμα, την Ορθοδοξία της Ελληνικής ιστορίας παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων αυτών των επιτροπών Ελλήνων & Φιλελλήνων που θα εγκατασταθούν σε κάθε πρωτεύουσα του εξωτερικού και που θα διδάσκουν, ενημερώσουν και να «εκπολιτίσουν» όλα τα μη Ελληνικά νομοθετικά σώματα όπου θα διατηρούν, ενισχύουν και θα υπερασπίζονται τη «Διαφώτιση και την πηγή της διαφώτισης» που ονομάζεται Ελλάς, Έλληνες και Ελληνισμός στην αιωνιότητα, οδεύοντας προς το μέλλον.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

1.1. Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς.

1.2. Για όσους δεν είναι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και ζουν στον Ελλαδικό χώρο η Ελλήνων Πολιτεία δείχνει μεγάλο σεβασμό. Ισονομία, Ισοκρατία, Ισοπολιτεία σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα από Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη.

1.3. Καμία ομάδα, καμία συντεχνία, καμία λέσχη δεν μπορεί να έχει πιο προνομιούχα σχέση με την Πολιτεία από τον Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη. Δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα, όπως κοινότητες αλλοεθνών, να είναι μέσα στην Πολιτεία ως φορείς δημοσίου δικαίου και να έχουν ιδιαίτερα προνόμια φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας κλπ.

1.4. Η Πολιτεία οφείλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί κατ' επέκταση να σέβεται όλους τους άλλους. Όταν η Πολιτεία δε σέβεται τον εαυτό της δε μπορεί να απαιτήσει σεβασμό από τους Πολίτες. Παράγει άδικο εργαζόμενη για ολιγαρχία και όχι για την κοινωνία των Πολιτών.

1.5. Η Πολιτεία δε ξεχωρίζει τους Πολίτες ανάλογα με το κόμμα, το χρώμα και το δόγμα. Το μοναδικό κριτήριο είναι η Ελληνικότητα. Αυτή η Ελληνικότητα καθορίζεται από την γενεαλογική προέλευση δηλαδή από το αίμα, το DNA. Έτσι η Ιθαγένεια δεν εκχωρείται, δεν δωρίζεται, δεν πωλείται γιατί είναι θέμα γενετικής προέλευσης. Έτσι λοιπόν την Ελληνική Ιθαγένεια την φέρουν μόνο όσοι προέρχονται από το Ελληνικό Έθνος και αυτή αναγνωρίζεται και θα την φέρουν μόνο όσοι αναγνωρισμένα την έχουν, δηλαδή με εξέταση αίματος.

1.6. Η φιλοξενία μας ανήκει στην παράδοση μας και θα μπορεί ο καθένας να διαβιώνει μαζί μας εφόσον αποδέχεται ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, να αναγνωρίζει την Κοσμοθεασή μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό), τα δρώμενα της Πολιτείας μας και να δείχνει απόλυτο σεβασμό προς αυτά.

1.7. Η Ιθαγένεια μας πιστοποιεί τα σύμβολα της Πολιτείας μας και μας καθιστά υπεύθυνους για την αποκατάσταση της αληθινής ιστορίας μας, των αληθινών ηρώων μας, την καταγωγή μας, τη θέση στον πλανήτη μας και στα κληρονομικά δικαιώματα που έχουμε σε αυτόν. Είναι υποχρέωση μας να καταδικάσουμε τους Εθνικούς προδότες οι οποίοι προβάλλονται από τα σιωνοκρατούμενα κέντρα εξουσίας ως ήρωες.

Είναι υποχρέωση μας να τοποθετήσουμε στη θέση τους πραγματικούς ήρωες του Γένους μας.

ΠΗΓΗ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια