ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΩΛΙΔΗΣ - Υπ.Βουλευτής Ν.Καβάλας ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΤΙΕΦ - Υπ.Βουλευτής Ν.Ξάνθης

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (3/5/2022) ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ-ΛΟΓΟΙ με τον ΣΤΕΛΙΟ ΒΑΣΙΛΑΚΗ Υπ.Βουλευτής Ν.Κέρκυρας Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ https://www.facebook.com/%CE%99%CE%BB...


     ΞΈΡΟΥΜΕ ΌΤΙ ΟΙ ΤΡΆΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΌ ΊΔΡΥΜΑ ΝΑ ΜΟΙΡΆΖΟΥΝ ΛΕΦΤΆ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΛΉ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ. ΟΙ ΤΡΆΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΈΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΎΣ ΤΟΚΟΓΛΎΦΟΥΣ. Η ΔΙΑΦΟΡΆ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΟΙ ΤΡΆΠΕΖΕΣ ΣΤΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΝΟΜΊΜΩΣ! ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΎΦΟΥΣ ΑΡΑΙΆ ΚΑΙ ΠΟΥ ΈΒΡΙΣΚΕΣ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΟΝ ΣΥΖΗΤΉΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ. ΟΙ ΤΡΆΠΕΖΕΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΡΌΣΩΠΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΊΛΙΚΤΕΣ. ΠΑΊΡΝΕΙΣ ΈΝΑ ΕΥΡΏ, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΕΙΣ (ΑΝΆΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΊΟΥ), ΕΝΆΜΙΣΗ, ΔΎΟ, ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΙ ΤΡΊΑ ΕΥΡΏ. ΈΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΕΙ ΟΥΚ ΟΛΊΓΟΙ ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΤΡΆΒΗΞΑΝ ΠΑΊΡΝΟΝΤΑΣ ΈΝΑ ΔΆΝΕΙΟ. ΌΤΑΝ ΑΝΑΤΡΑΠΕΊ ΚΆΤΙ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌ ΣΟΥ ΜΕΤΆ ΓΊΝΕΣΑΙ ΥΠΟΧΕΊΡΙΌ ΤΟΥΣ.

ΣΉΜΕΡΑ ΟΙ ΤΡΆΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΈΣ ΔΙΑΦΗΜΊΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΙΛΆ ΓΡΆΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΉΘΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΆΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΉΠΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΥΛΊΓΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΌΛΑ ΧΑΡΤΊ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΤΟΥΣ ΡΊΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΤΌΚΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΟΙ ΤΡΆΠΕΖΕΣ ΈΧΟΥΝ ΓΊΝΕΙ ΑΔΊΣΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΟΎΝ ΤΟ ΑΊΜΑ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΉ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΊΕΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΚΆΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΌ. ΚΑΜΊΑ ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ, ΚΑΝΈΝΑ ΜΈΤΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΆΖΕΙ ΦΡΈΝΟ.

ΠΗΓΗ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια