ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΒΙΒΛΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

  

ΒΙΒΛΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600

Είναι ίσως το μοναδικό βιβλίο βιωματικής ανάλυσης που έχει γραφτεί για την ανθρωπότητα για να καλύψει και να απαντήσει όλα τα κενά και τα ερωτήματα για την δημιουργία του κόσμου όπου βιώσαν οι προγόνοι μας, βιώνουμε εμείς, θα βιώσουν οι απογόνοι μας, αλλά και κάθε υλικό ή άυλο, ορατό ή αόρατο δημιούργημα μας.

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΈΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ, ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.
ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 600 ΠΥΛΕΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΔΑ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΣ 600. ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΣΜΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ, ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.

ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΝΟΗΜΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΧΑΖΟΣ ΕΣΥ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ- ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.
ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ 12 ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΣΜΟΑΝΑΛΥΣΗ
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΟΜΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΟΜΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΝΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ, ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΣΟ ΑΝΩ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.
ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ..,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΦΘΟΝΙΑ.
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΙ ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ.

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΕΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΥΔΩΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΡΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΕΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΤΟ ΥΔΩΡ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΜΠΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΝΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ.

ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΣ- ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ, ΕΙΝΑΙ «ΑΝΑΓΡΑΦΟΣ» - ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ: «ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ».
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΡΚΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΣ.

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΑΡΚΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ. ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΟΥΜΕ… ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΙ ΘΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ;


 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια