ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

42 Χρόνια καθεστώς τρομοκρατίας: Καταστράφηκε το 13,8% της συνολικής έκτασης της πατρίδας μας

 42 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ : ΚΑΜΕΝΟ ΤΟ 14% ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Υπ.Βουλευτής Ν.Κέρκυρας ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (27/1/2023) ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ Παρουσίαση: Γιώργος Βοντετσιάνος Σκηνοθεσία: Νίκος Σαλωνίτης
     Έλληνα πολίτη αδελφέ μου, τα τελευταία 42 χρόνια η πατρίδα μας οπού είμαστε εμείς οι ίδιοι και το περιβάλλον μας, βρίσκετε σε καθεστώς τρομοκρατίας ,από ένα πολιτικό προσωπικό το οποίο εκτελεί κατά γράμμα όλες τις εντολές των ξένων κέντρων εξουσίας ,τα οποία εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχουν σχεδιάσει τον αφανισμό μας καταστρέφοντας δάση, ελαιώνες ,αγροτικές εκτάσεις, σπίτια, περιουσίες, έχουν κάψει το 13,8% της ελληνικής επικρατείας ,έχουν την ευθηνή για εκατοντάδες θανάτους συνάνθρωπων μας που θυσιαστήκαν κυριολεκτικά παλεύοντας με τις φλόγες.

Έλληνα πολίτη είμαστε σε πόλεμο ήλθε η ώρα όλοι μας να το αντιληφθούμε και να ευθυγραμμιστούμε στην ένωση μας, όλοι αυτοί τρέμουν στην σκέψη να μας δουν ενωμένους απέναντι τους, είναι λίγοι ,είναι φοβισμένοι ,είναι ένα τίποτα μπροστά στο μεγαλείο της ένωσης μας ,το οποίο θα φέρει την απολυτή συλλογική μεταρρύθμιση, με άξιες,αρχές και νομούς οπού δεν θα ξαναεπιτρέψουμε ποτέ σε κανέναν να παράξει άδικο εις βάρος της πολιτείας.

Διότι στην πραγματική δημοκρατία, όταν παραχθεί άδικο σε έναν πολίτη παράγετε ταυτόχρονα άδικο κατά ολόκληρης της πολιτείας.

Διότι στην πραγματική δημοκρατία, το παιδί του οποιουδήποτε είναι παιδί όλων μας ,ο πατέρας και η μανά οποιουδήποτε ,είναι και μανά μας και πατέρας μας, έτσι ακριβώς αναπτύσσετε η συλλογική συνείδηση ,η οποία θωρακίζει το σώμα της πολιτείας, όπου μέσω της αληθείας και του δικαίου δίνει την δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να παράξουν πολιτισμό.

Για την επομένη μέρα της διακυβέρνησης , στην Ελλήνων πολιτεία , ο ρόλος του Πυροσβεστικού Σώματος είναι πολύ σημαντικός ως πρός την φύση και το περιβάλλον του Ελλαδικού χώρου. Η μορφολογία του εδάφους απαιτεί ειδικές δεξιότητες, ώστε να υπάρχει δράση σε όλα τα μέρη. Ο ρόλος του σώματος είναι να προφυλάσσει και να βοηθάει τους ανθρώπους σε έκτακτες ανάγκες φυσικών καταστροφών και πυρκαγιών. Όσον άφορα την πραγμάτωση των στόχων του σώματος άλλα και την επίτευξη τους στον μέγιστο δυνατό βαθμό ,θα κατασκευαστούν οι απαραίτητες αντιπυρικές ζώνες σε όλη την επικράτεια, θα αναβαθμιστούν όλα τα κέντρα πυρόσβεσης με τα πιο σύγχρονα και άρτια τεχνολογικά μέσα, όπως αεροπλάνα, ελικόπτερα, αυτοκινούμενες μονάδες, παρακολούθηση μέσω ελληνικών δορυφόρων κλπ. Κλείνοντας θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στην Ελλήνων πολιτεία Η εκπαίδευση των πυροσβεστών θα είναι άρτια με τα πιο σύγχρονα μέσα και αυτοί θα καλύπτονται πλήρως, μισθολογικά και ασφαλιστικά , ώστε να παράσχουν απρόσκοπτα τις πολύ σημαντικές υπηρεσίες τους.

Ήλθε η ώρα να ενωθούμε. 

Ήλθε η ώρα να πάρουμε το παρών στα χέρια μας. 

Ήλθε η ώρα της παλιγγενεσίας του έθνους των Ελλήνων.

Ενωμένοι δεν νικηθήκαμε ποτέ.


Συντάκτης - Υπ. βουλευτής Κέρκυρας Στέλιος Βασιλάκης

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΌ ΤΟ 1970 ΜΈΧΡΙ ΤΟ 2020 ΕΚΔΗΛΏΘΗΚΑΝ ΣΧΕΔΌΝ 60.200 ΠΥΡΚΑΓΙΈΣ, ΕΠΙΣΗΜΑΊΝΕΙ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΌΣ ΓΚΟΥΡΜΠΆΤΣΗΣ, ΥΠΑΡΧΗΓΌΣ ΠΣ, Ε.Α, ΔΙΚΑΣΤΙΚΌΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΏΜΟΝΑΣ ΔΙΕΡΕΎΝΗΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΆΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟΎ.

ΚΑΤΑΣΤΡΆΦΗΚΕ ΤΟ 14% ΤΗΣ ΈΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ

ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ ΜΕΛΕΤΆ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΑΣΙΚΈΣ ΠΥΡΚΑΓΙΈΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΏΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΌ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΎΠΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΓΗ ΕΠΊ 45 ΧΡΌΝΙΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΏΝΕΙ ΌΤΙ ΑΠΌ ΤΟ 1980 ΜΈΧΡΙ ΤΟ 2020 ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΊ ΑΠΌ ΤΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΆ ΠΡΟΚΛΗΘΕΊΣΕΣ (56.326) ΔΑΣΙΚΈΣ ΠΥΡΚΑΓΙΈΣ ΣΥΝΟΛΙΚΉ ΈΚΤΑΣΗ (18.190.592) ΣΤΡΕΜΜΆΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΊ ΣΤΟ 13,8% ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΉΣ ΈΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ.

Έλληνα πολίτη δήλωσε το ενδιαφέρον σου εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια