ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

   Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;" ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.


ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΜΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΕΥΜΑΤIΣΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΕ ΦΡΟΝΤIΣΤΗΡΙΑ, ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Η ΚΔΑΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ,ΘΕΑΤΡΟ. 

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤAI, ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΕΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙ. ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

#διονύσηςταλαμπούκας #αθλητισμός #ελλήνωνσυνέλευσις #ελληνωνσυνελευσις #πολιτική #πολιτικη #υποψήφιοιβουλευτές #υποψηφιοιβουλευτες #εθνοσυνέλευση #εθνοσυνελευση


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια