ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

…ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ

  

ΑΡΑ, ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΟΙΩΘΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ 1.000.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΕΡΣΕΣ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

«ΓΝΩΣΗ! ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ»

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ, ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΒΑΣΗΛΙΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΗΡΩΑ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΧΑΝ ΕΝΩΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.

ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΛΕΦΘΕΡΕΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ. ΕΤΣΙ, ΕΞΙΣΩΘΗΚΕ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ

300 ΜΕ 1.000.000

ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΜΑΧΗ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ.

ΕΤΣΙ, ΑΥΤΗ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ, ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ. ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ 1.000.000. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ. ΕΝΑ ΜΙΓΜΑ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΙΤΕ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΣΚΛΑΒΟΙ, ΔΟΥΛΟΙ, ΕΙΤΕ ΣΥΝΟΛΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΑΓΕΛΕΣ, ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΒΔΕΛΥΡΕΣ.

ΟΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑ, ΩΣ ΛΑΦΥΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΘΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΑΙΔΙΑ, ΑΡΡΕΝΕΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΛΟΥΤΟ, ΓΗ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ 1.000.000 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΚΑΜΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ 1.000.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ, ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ. ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ, ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΓΚΟΣ.

ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΑΡΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΙΣΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, «ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ», 1.000.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ, ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΙΣΑ, ΧΩΡΙΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ-ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑΡΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΟΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 59 – 61


ΠΗΓΗ


ΟΤΙ ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΕ, ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΟΤΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΘΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΛΑΠΗΚΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ!

ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Ε5

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε5 «ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΦΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

Ο Ε5 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΕΟΝ ΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΟΓΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε5 ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. 

ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΟΡΕΑ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΣΗ ΚΑΙ ΩΘΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΔΕΛΦΕ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ’ΕΑΥΤΟΝ ΠΡΑΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΣΟΥ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΝΑΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ Ε5 ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΣΟΥ ΡΟΛΟ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΛΛΟΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΜΦΥΤΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟ. ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥ ΤΗΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕ ΜΕ ΑΦΘΟΝΗ ΑΡΕΤΗ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΜΑΣ ΡΟΛΟ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια