ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ισοκράτης: “ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΑΘΑΝ ΛΙΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ”

 

Ισοκράτης: “ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΑΘΑΝ ΛΙΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ”

ΤΑ ΕΦΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 1831 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΚΛΙΚΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΩΜΑ.

ΜΕ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΑΥΤΗ Η ΚΛΙΚΑ, ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ, (ΠΟΝΤΟΣ, ΙΩΝΙΑ Κ.Α.).

ΕΤΣΙ Η ΚΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΛΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΞΕΦΡΕΝΟ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ, (ΛΕΩ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ, ΔΙΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Η ΣΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ).

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:   

1Ο ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821, (ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΝΙΚΗΤΑ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟ - ΝΙΚΗΤΑΡΑ, ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ, Κ.Α.).

2Ο ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΡΕΝΕΣ ΜΕ ΟΡΚΟ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ, (ΦΕΚ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡ. 1ΦΕΚ ΑΡ. 2/1833, ΣΤΙΣ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1833). 

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ ΦΕΚ ΑΡ. 2, ΣΤΙΣ  22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1833

3Ο ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ: ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ 1841, (ΦΕΚ ΑΡ.6 ΣΤΙΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 1841), ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ, (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ROTHSCHILDK.A.), ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΧΡΗΜΑ, ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ «ΕΠΙ ΥΠΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΕΝΕΧΥΡΩ» ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΣΣΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΦΕΚ ΑΡ.6 ΤΗΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 1941.

4Ο ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ: ΤΟ 1890 ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ «ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ», ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ, Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ROTHSCHILD, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ», (ΦΕΚ ΑΡ. 101 ΣΤΙΣ 4 ΜΑΙΟΥ 1890).

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΦΕΚ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ.

5Ο ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΤΟ 1920 ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 2456/1920, (ΦΕΚ Α’ ΑΡ. 173/2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1920), ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

ΕΤΣΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗΧΩΡΙΣ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΑΣΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΦΕΚ ΑΡ. 173 ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 2456/1920, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΟYΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. 

Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (2021) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΛΠ, ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ!

6Ο ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ: Η ΚΛΙΚΑ ΤΟ 1922 ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΗΝ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ».


7Ο ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΤΟ 1927 Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3424/1927, (ΦΕΚ Α, ΑΡ. 298/17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1927).

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3424/1927.

ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, (ROTHSCHILDK.A),  ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΟ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΚΛΙΚΑ ΑΥΤΗ, (ΠΟΛΕΜΟΙ, ΕΜΦΥΛΙΟΣ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ, ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΕΙΣ, ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ, Κ.Α.). 

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΣ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΔΕΥΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ, ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» - ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΔΟΜΗ, ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ. 


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2021ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : https://www.artemis-sorras.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια